Publicitat
Societat · 15 de Març de 2010. 20:57h.

Els advocats de Reus acusen alguns jutges de "punxades"

"Estem davant un atac contra el dret a la defensa", diuen

Els advocats de Reus acusen alguns jutges de "punxades"

El degà del Col·legi d'Advocats de Reus, Pere Lluís Huguet

La junta general del Col·legi d'Advocats de Reus ha fet públic un comunicat en què mostra la seva preocupació per la intervenció de converses telefòniques entre el lletrat i el seu client, per alguns jutges instructors, segons ha informat Diari de Tarragona.

"Estem davant un atac contra el dret a la defensa. Les regles del joc han de ser respectades per tots, sigui qui sigui i ocupi la posició que ocupi. Les escoltes de les converses entre un advocat i el seu client trenquen aquestes regles i posen en greu perill l'Estat de dret ", s'afirma.

El Col·legi anuncia així mateix que vetllarà "perquè es respecti el constitucional dret de la defensa, utilitzant els instruments legals que facin falta".

De la seva banda, el degà del Col·legi, Pere Lluís Huguet, ha dit que "hi ha una preocupació important davant certs fets que han passat i que posen en qüestió l'exercici del dret a la defensa".

Huguet no ha donat detalls sobre les suposades punxades telefòniques de jutges a advocats de Reus. "Són casos que estan sota secret de sumari", ha dit, i ha afegit que "des del Col·legi hem fet les gestions pertinents després que un advocat ens hagi demanat empara legal per una possible vulneració del dret de defensa".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 ignorante, Reus Paris Marsella, 17/03/2010 - 22:40

tambe estem davant duna operacio de CORRUPCIO a gran escala a la obra del NOU HOSPITAL on l'alcalde(luis miguel perez) i el gerent (carlos ferre duran) ROBEN diners PUBLICS i aqui no actua ningu d'OFICI...vergonya de pais.
PSC=mafia inutil

#1 Reusenc, Reus, 15/03/2010 - 22:04

Benvinguts a la Republica Independent de Reus, si només fos això rai... debem ser de les ciutats amb més mafiosos públics del pais...