Societat · 5 de Desembre de 2013. 19:48h.

Els bombers donen per controlat el foc de Collserola

Les persones desallotjades ja poden tornar a les seves cases

Els bombers donen per controlat el foc de Collserola

Una imatge de l'incendi. (Foto: @claudia_sc89)

Bombers de la Generalitat ha anunciat que el foc que s'ha declarat aquesta tarda a Collserola està "encerclat", mentre que el cos depenent de l'Ajuntament de Barcelona assenyala que "ja està en fase de control". Tots els veïns desallotjats, dels carrers Ceràmica i Saldes, ja han rebut el permís per tornar a les seves cases

El foc s'ha iniciat aquest dijous a la tarda al barri de Montbau de Barcelona, a prop de l'Hospital de la Vall d'Hebron. Fins a setze unitats de bombers de la capital catalana i de la Generalitat han estat treballant per extingir les flames. Per la nit es mantindrà l'operatiu per evitar revifalles.

L'incendi tenia dos fronts i afectava una zona de vegetació. Com a mesura preventiva, s'havien desallotjat 40 persones del carrer Ceràmica. Posteriorment, tambén han hagut de deixar les seves cases unes altres 60 persones que viuen al carrer Saldes. Cap a les 9 del vespre, els primers ja havien estat autoritzats a tornar a casa seva.

Com a conseqüència del foc, la carretera de l'Arrabassada ha estat tallada en els dos sentits de la marxa. L'Ajuntament ha activat el Centre d'Urgències i Emergències Socials (Cuesb) per atendre els afectats.

La proximitat de les flames també ha obligat a desallotjar per precaució diversos equipaments com el Centre Municipal de Tennis Vall d'Hebron o el campus Mundet de la Universitat de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat