Publicitat
Societat · 18 de Febrer de 2014. 15:37h.

Els Bombers reclamen que "també som una estructura d'estat"

Xiulada a Mas a la seva arribada al Liceu

Bombers de la Generalitat s’han concentrat davant les portes del Liceu i han rebut amb una xiulada el president de la Generalitat, Artur Mas, que ha participat en un dinar-col·loqui amb empresaris.

Els manifestants han escridassat el cap de l'Executiu quan ha entrat, envoltat de fotògrafs i càmeres de televisió, per la porta principal del teatre. Els bombers també han lluït un pancarta amb el lema "Els Bombers també som estructura d'Estat".

Mas ha participat en el col·loqui "Reformes i eficiència del sector públic. Cap a un nou model de relació amb les empreses i el ciutadà”, organitzada conjuntament per l’APD i l’empresa Deloitte. En el decurs de l'acte també han participat el president de l'APD Zona Mediterrània, Emili Cuatrecasas, i el soci responsable de Deloitte a Catalunya, Jaume Buxó. 

Bombers, a les portes del Liceu
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 Kropotkin, Vic, 19/02/2014 - 09:16

Me daclaro en este momento exacto estructura d'estat. Exijo mi parte del botin depositado en paraiso fiscal.

#4 joan, manresa, 18/02/2014 - 17:44

tinu.) amb el President Sr.Mas,continuen amb las sevas "trovades.."Potser haurem de tornar a posar un "Montilla" a la Generalitat,potser allavors tot serán flors i violes..,i las tifas de vaca es convertirán amb dolços plats de nata...¿ Qué tindrán els bombers..??Perqué..,problemas ,tots en tenim

#2 Alvaro, Bcn Española, 18/02/2014 - 17:14

ARTUR MARX está de capa caiguda. No mes CorrupCiu!

#1 Jordi, ,, 18/02/2014 - 16:11

A éste le da igual, que ya está cremat.