Publicitat
Societat · 29 de Maig de 2014. 15:06h.

Els botiguers agraeixen la tasca dels Mossos

El sector comerç demana "acabar amb la violència"

Els botiguers agraeixen la tasca dels Mossos

Contenidors volcats i cremats a Sants

Diferents entitats del sector comerç de Barcelona rebutgen la violència amb què s’estan duent a terme les reivindicacions en suport a Can Vies i ha donat suport a l’Ajuntament de Barcelona, als Mossos d’Esquadra i a la Guàrdia Urbana per “tal d’acabar amb la violència”.

Davant els darrers aldarulls registrats a Sants i a altres barris de Barcelona, la Fundació Barcelona Comerç i tots els seus eixos comercials, l’AMMC, l’ABC, el CG i la CCC demanen “contundència a l’hora d’exigir responsabilitats als incívics”, i alhora, fan una crida a “l’aïllament social dels mateixos, que emparats en el dret de manifestació, justifiquen aquestes actuacions violentes”.

Les entitats defensen “el dret de manifestar-se, però no a través de la violència i l’alteració de l’ordre públic i la pau social, que afecta negativament tant la convivència ciutadana com l’activitat comercial”.

Així mateix, consideren que "no es pot tolerar que uns violents i incívics es dediquin a destruir béns públics que paguem entre tots, com són la crema de contenidors i la destrucció de mobiliari urbà, però també de béns privats com són els aparadors de botigues o cotxes particulars, per l’alt cost econòmic que suposa per a tots”.

Desperfectes en un establiment d\'una cadena de menjar ràpid

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Núria, Vallès Occidental, 30/05/2014 - 20:41

No sé, no sé, els botiguers jueus israelians que els venen els contenidors estan molt contents, amb les manis dels uns... i els botiguers jueus israelians i suïssos que els venen les armes i les muncions als altres, també.

#14 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 30/05/2014 - 18:29

Sort en tenim, doncs,. Només cal mirar la foto. No sembla un carrer desolat?. I això pot agradar algú?. No m´estranya que els botiguers agraeixin als mossos la seva feina.La dona té una cosina a Comtes Bell-lloch i quan va a la feina té por dels actes vandàlics dels violents. No s´ha d´arreglar?.

#13 valeri, bna, 30/05/2014 - 09:58

El meu mes sentit suport als Mossos. S'han d'erradicar aquests violents. Indepoendencia ja

#12 ALVAR TriBorn Catatonic, Bcn Españolaza, 30/05/2014 - 07:50

#?TotaLaCulpaDeMadrid?!!! El problema se lo ha buscado y encontrado CorrupCiu a conciencia. Han promovido el todo vale, que la consulta se hace sí o sí, que las leyes no son per a nosaltres, etc. Homs pide que todo el peso de la ley recaiga sobre estos pijo-okupas? Seguid en TVMatrix3

#11 Guerra Civil (Barcelona Burning), Itaca Vice, 29/05/2014 - 20:47

En el bando Indepe.CAT ha estallado la Guerra Civil. Los aliados Indepes se lían a mamporrazos y cócteles molotov. La Policía (CiU) contra los okupas (CUP,ERC apoyados por Forcades e ICV) batallan por las calles a golpes de porras, escudos, emboscadas y contenedores,maquinaria y mobiliario ardiendo.