Societat · 26 d'Abril de 2018. 12:10h.

Els carrers després dels llaços grocs

Els CDR afegeixen "República catalana"

Els carrers després dels llaços grocs

Els Comitès de Defensa de la República han enganxat la inscripció "República catalana" als cartells d'alguns carrers de la ciutat de Barcelona, sobretot al barri Gòtic del districte de Ciutat Vella com el carrer de la Pietat, el Paradís i el de Comtes, entre d'altres.

El CDR Casc Antic ha compartit a través del seu compte de Twitter algunes imatges de cartells de carrers dedicats a sants amb aquesta inscripció. "Els sants ens protegiran!", manifesten en una piulada. "I anar fent camí: per la Via Laietana, Francesc Cambó, Sant Pere més Baix... cap a la #RepúblicaCatalana!", afegeixen en un altre tuit amb una sèrie de fotografies.

carre.jpg

El CDR de Les Corts, per la seva banda, també ha compartit un parell d'imatges de carrers del barri barceloní amb la inscripció "República catalana". En concret, es tracta del carrer Taquígraf Garriga i de la plaça de Can Roses.

El CDR del barri de Sant Antoni ja va fer una acció similar el passat mes de novembre quan va rebatejar diversos carrers del barri amb els noms dels consellers empresonats, i de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Per exemple, al carrer d'Entença li van canviar el nom pel de Meritxell Borràs, aleshores empresonada; i al de Tamarit pel de Joaquim Forn.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#17 sugerencia , Barcelona, 26/04/2018 - 15:46

Ehhhhh !!!! faltaría pintar el lacito amarillo en cada una de las placas.

#16 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 26/04/2018 - 15:43

"Els sants ens protegiran!",
Se nota que son los hijos y nietos de convergentes y cia.

#15 antifaz, Barcelona, 26/04/2018 - 14:49

Lo peor de esa pobre gente es que todavía viven en el "Reino de España". Y lo que les queda...

#14 Masias , MIs no Posaderas , 26/04/2018 - 13:51

Puestos a hacer el ganso, también podrían cambiar el nombre de las calles
Avenida del honorable Pujolone o del profesor Rufián podrían ser un ejemplo

#13 E. Payetó, Barcelona, 26/04/2018 - 13:49

dado que dicen que las calles siempre serán suyas, que vivan, pernocten en ellas y se ganen la vida en ellas, eso si cumpliendo las ordenanzas de todo tipo. Es decir, no vale ejercer o hacer según que, bien no debería poderse ejercer o hacer según que actividades profesionales, económicas, etc... he matizado. Que según que los cruje y según que n