Publicitat
Societat · 18 d'Abril de 2013. 13:02h.

"Els catalans ens insultaven i ens apallissaven"

Una filla d'immigrants diu que a Catalunya "ens maltractaven" i "l'odi va créixer en nosaltres"

Una ciutadana catalana, que es presenta com Mamisbala2, ha penjat un vídeo a youtube per replicar el que va penjar l'andalusa Mel Domínguez i explicar, sota el seu punt de vista, el per què de l'odi que se'ls té als catalans en alguns sectors.

Mamisbala2 menysprea l'opinió de Domínguez perquè "aquesta senyoreta no té més de 20 anys". "Què sabràs tu amb l'edat que tens? T'ho diu una catalana", li retreu, a més d'afirmar que "l'odi a Catalunya no és perquè vulguin ser independents".

En aquest sentit, ha explicat que el seu ressentiment és perquè "fa 50 anys hi va haver immigració massiva a Barcelona, perquè Franco va posar la indústria allà. Aquestes famílies espanyoles es van ajuntar allà i van començar a tenir fills com jo".

És per això que ha volgut denunciar el suposat "maltractament que van patir tots aquells que venien de fora, fins i tot als seus fills. Ens insultaven, ens miraven malament, reien i l'odi va créixer en nosaltres." He vist com es cremaven banderes espanyoles i com es pegaven pallisses a gent amb la gorra d'Espanya", afirma, a més de retreure a Domínguez que "tu no ho has vist perquè ets molt jove".

"Catalunya ara ha d'aguantar i implicar les conseqüències del passat. He vist com es menyspreava la gent de la resta d'Espanya, i això s'ha fet una bola. Espero que li donin la independència a aquesta gent, però ho veig difícil perquè Catalunya és Espanya ", reivindica.

També admet que "em fa molta ràbia que facin més cas a un magribí que parla català que a un castellanoparalante." Saps el que és la paraula 'xarnego'? que t'assenyalin amb el dit per ser espanyola? ", pregunta.

"La catalonofòbia és pel passat de tot això", explica, a més de sentenciar que "Catalunya és Espanya, qui vulgui parlar català que ho facin, però que no ho imposin". "A mi que em parlin en espanyol", exigeix finalment.

Imatge del vídeo
Publicitat
Publicitat

579 Comentaris

Publicitat
#346 Unoquepasaba, Sabadell, 10/02/2016 - 12:01

Por que no habla esta señora de los rapados que iban con el pin de la banderita de España en la cazadora Alpha industries y pegaban palizas a todo aquel que les caía mal aunque no les hubiera hecho nada?
Además de catalanofobica esta señora es xenófoba, que hace hablando de los magrebíes?

#345 Santiago, Madrid, 07/11/2015 - 21:47

¿Pretenden declarar la independencia con el 47% de votos?

Es un GOLPE DE ESTADO contra los 44.500.000 de españoles, y el 53% de catalanes no independentistas

El gobierno, el PP, el PSOE, Ciudadanos y UPyD aplicarán TODAS LAS MEDIDAS que contempla la Constitución para evitar el GOLPE DE ESTADO

#344 Oriol2, BCN, 22/08/2015 - 12:09

Per cert, jo vaig arribar al parvulari amb tres anys, parlant només en català, i em van obligar a parlar en castellà (eren altres temps). Tinc permís per odiar aquesta senyora? Ella també carregarà amb les conseqüències del passat? Quin fàstic.

#343 Oriol2, BCN, 22/08/2015 - 12:06

Però bé, aquesta senyora és sincera: l'odi contra els catalans no és perquè siguin independentistes. O sigui, que si ets català (o catalanoparlant), encara que no siguis independentista, t'odiaran igual.

#342 Javier, Girona, 14/08/2015 - 17:16

...presionando a la gente para que cambiara su lengua y su identidad. Es un maltrato psicologico forzar a alguien a que aprenda una lengua de adulto y poniendo de ejemplo al catalanoparlant cuando a ellos les enseñaron el castellano de niños en la escuela donde es mucho mas facil aprender una lengua

#342.1 Oriol2, BCN, 22/08/2015 - 12:02

Una imposició tan brutal que actualment tots els castellanoparlants parlen un català perfecte, mentre que el castellà de, què direm, el 70 o 80% dels catalanoparlants és patètic. És així si fa no fa, oi? Oi que sí? Jo crec que ja doblen les pel·lícules al català perquè en castellà no s'entenen.

#342.2 Javier, Girona, 23/08/2015 - 17:17

#342.1

Es que no s'ha d'imposar res a ningú, ni amb brutalitat ni sense, s'han de respectar les persones, precisament el nacionalisme ensenya el contrari: imposar una llengua i una identitat en tot un territori per uniformizar la societat, d'aquesta manera tenirla controlada i mantenirse en el poder

#342.3 Javier, Girona, 23/08/2015 - 17:31

#342.1

Per cert, els castellanoparlants joves que han estudiat a catalunya parlen un català perfecte, igual que tu parles un castellà perfecte, amb accent suposo, perquè EL VAS ESTUDIAR A L'ESCOLA, potser amb l'immersió linguistica de Franco. No hi ha cap supremacisme català en matèria linguística..