Publicitat
Societat · 1 d'Octubre de 2018. 09:03h.

Els CDR col·lapsen el centre de Barcelona

Tallen el trànsit a Via Laietana, Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia, Gran Via, Aragó i la Diagonal

Els CDR col·lapsen el centre de Barcelona

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han despertat Barcelona amb tres accions sorpresa simultànies per commemorar el primer aniversari del referèndum i han col·lapsat el trànsit al centre de Barcelona amb talls en diferents vies de la capital catalana com Aragó, Passeig de Gràcia, Via Laietana, Plaça Catalunya i la DIagonal. A les 12h els CDR han convocat una manifestació als Jardinets de Gràcia.

El primer grup, d'unes 200 persones, s'ha concentrat a la plaça del Dr. Letamendi per protestar davant d'Hisenda, on han desplegat una pancarta amb el missatge "Tombem el règim". Una desena d'agents dels Mossos ha situat un cordó per impedir l'accés a l'edifici i els membres del CDR han optat per impedir el trànsit des del carrer Enric Granados fins al carrer d'Aragó i, posteriorment han tallat el carrer Balmes i han baixat en direcció a la Gran Via.

Un altre grup ha iniciat l'acció a la Plaça Catalunya, des d'on ha avançat cap al portal de l'Àngel per protestar davant l'edifici del Banc d'Espanya amb crits de "1-O, ni oblit ni perdó". Els manifestants han penjat també cartells a la seu de Movistar de Plaça Catalunya. Durant aquesta acció, els CDR han tallat el trànsit a la ronda de Sant Pere, a la cruïlla amb el Passeig de Gràcia, per on han començat a pujar fins a la Gran Via.

El tercer grup, concentrat al mercat de Santa Caterina, s'han situat a la porta de Foment del Treball i ha penjat una pancarta de "Tombem el règim" a la porta. Aquest grup, que ha encès bengales, pots de fum vermell i tirat petards. Un cop acabada la protesta, els han marxat fins al punt de confluència amb les altres manifestacions i han tallat la circulació a la Via Laietana a l'altura de l'avinguda de la Catedral.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#23 JOSEP, bARCELONA, 02/10/2018 - 20:34

aLS tAXISTES HO VAM FER QUATRE DIES SEGUITS , HI NO VAN SER TRACTATS DE TERROTISTES, SERA PER QUE MAJORITITARIAMENT VOTAN ELS DEL 155

#22 Stop Sectes, Lliure de les SSDR, 01/10/2018 - 14:51

Si per recordar el de l'any passat, han de tocar els nassos a la resta de la població, demostren la seva frustració i el seu fracàs. Semblen cada vegada més aquells activistes, hijos de papá, que no s'han de guanyar la vida cada dia i es permeten fer malifetes consentides perquè no tenen cap altra motivació a la seva cómoda vida burgesa.

#21 Capit@n España, The broquil is over, 01/10/2018 - 13:08


Cada 1 de Octubre en Cataluña, The Purge : "No se puede llamar a la policía, los hospitales no admiten pacientes, los ciudadanos deben arreglárselas solos porque cometer un delito no está castigado."

https://www.filmaffinity.com/es/film374115.html

#19 Viçens, Sant Celoni, 01/10/2018 - 12:44

Com si fos empaitar coloms
Fem fora els diners
Fem fora la inversió
Fem fora els empresaris no indepens
Fem fora dels carrers qui no pensi segons dictamini el règim
Tot plegat sembla un mal son d'una societat boja

#18 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 01/10/2018 - 11:10

"Fora els bancs"
"Colapsem la economía catalana"
Y, según Fuigdemont, han de estar así de 20 a 30 años hasta alcanzar la independencia.
Haciendo campaña para las municipales, ¿Eh?