Publicitat
Societat · 29 de Setembre de 2020. 11:14h.

Els CDR deixen caps de porc al Ministeri de Justícia

"Si ens toquen a una respondrem totes"

Els CDR deixen caps de porc al Ministeri de Justícia

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) del Barcelonès han col·locat una pancarta i dos caps de porc a la porta de la seu del Ministeri de Justícia. "Sentenciem-los", es podia llegir a la pancarta.

"Avui hem anat al cor de la bèstia! Hola, Ministeri de Justícia. Us hem deixat uns caps de porc a l'entrada. Si ens toquen a una respondrem totes, aquí o a Madrid", han escrit en una piulada on han difós el vídeo de l'acció.

Ahir, a Barcelona, els CDR van llençar caps de porc als Mossos d'Esquadra i la façana de la Delegació de Govern a Barcelona durant la protesta després de la inhabilitació de Quim Torra.

 

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#27 Rafael, Vilanova i la geltru, 30/09/2020 - 06:18

Ohhhhh que originales y que detalle, reparten rostros de politicos lazis.

#26 valldelscaiguts, ara soc de Terrassa, 29/09/2020 - 19:59

I que en diu la Fanny de tot això de maltractar animals? Vull dir aquella noia que defenia a "ses gallines" acusant de violació als galls i que ara s´ha fet noia de companyia. Potser caldrá esbrinar quin tipus d´assasinat s´ha perpretat contra els pobres porquets i quina manera de patir!!. Deuen ser de Can Candidu, el de Segovia. Valga´m Dé

#25 valldelscaiguts, jospitalet, 29/09/2020 - 19:52

Ai que en son de trempats aquests "sedeerras". Se les empesquen totes, renoi!. Si fins i tot amb aquestes "performances" son molt creatius. Prova inequivoca que l´ingeni català es troba pel damunt de la resta del món. Només de pensar amb la cara del tossinaire quan li van encarregar els caps de porc ja m´hi trobo. Au, bona nit i a veure el TN

#24 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet, 29/09/2020 - 18:34

Al más puro estilo mafioso

#23 Albert, BCN, 29/09/2020 - 15:25

A lo mejor se piensan que asi van a conseguir algo... sera que deben ser menores de edad (ojo me refiero a edad mental)