Publicitat
Societat · 29 de Novembre de 2019. 20:06h.

Els CDR detinguts són "persones estimades"

JxCat, ERC i la CUP demanan el seu alliberament

Els CDR detinguts són "persones estimades"

JxCat, ERC i la CUP han registrat aquest divendres una proposta de resolució conjunta perquè el Parlament de Catalunya reclami l'alliberament "immediat" dels membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) detinguts el passat 23 de setembre en l'anomenada Operació Judes.

El text entrat a registre reclama l'arxivament de la causa contra ells, denuncia "les constants vulneracions dels seus drets fonamentals" i els considera "persones estimades per molta gent i socialment compromeses, que han estat preses amb mentides". La proposta de resolució critica "el règim d'aïllament d'alguns d'ells" i reclama que mentre no siguin alliberats els traslladin a centres penitenciaris catalans. Els partits destaquen en la resolució que "la seva comunitat els considera compromeses amb el nostre país, amb les seves viles i ciutats i amb la seva gent".

El text també emplaça al Parlament a denunciar les "irregularitats i coaccions que han patit les famílies i els advocats" i condemna "la politització i opacitat de l'Audiència Nacional". La resolució també denuncia la "instrumentalització del delicte de terrorisme amb finalitats polítiques" i la "criminalització del dret a protesta".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 gurguri, barcelona, 02/12/2019 - 21:27

Cuanta degradación en Cataluña.Aquí a los violentos se les llama PERSONAS ESTIMADES, El Sindic ataca la valiente actuación de los Mossos.Y mas de la mitad de los catalanes somos víctimas de una minoría que hace negocios desde hace 3 décadas y lo defienden con uñas y dientes.

#10 Mefisto, BARCELONA, 01/12/2019 - 19:47

Pel seu papà i la seva mamà, com tothom!

#9 Sergi Sergio, Barcelona, 30/11/2019 - 18:00

"Son estimats, son bons nois, potser tenien bombes pero son inocents" No se puede ser mas idiota, mas imbecil y mas desgraciado.

#8 Coque, El centro de Tabarnia, 30/11/2019 - 17:14

Llámese "propuesta de resolución conjunta" o llámese "carta a los Reyes Magos" viene a ser lo mismo

#7 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 30/11/2019 - 15:28

Pornografía Martiriológica.