Publicitat
Societat · 26 d'Abril de 2018. 10:38h.

Els cinc tipus de ciutadans en la futura República Catalana

Aina Vidal, suposat membre dels CDR: "catalans de soca-rel, nouvinguts, colons, botiflers i honorífics"

Els cinc tipus de ciutadans en la futura República Catalana

Una suposada membre dels CDR, Aina Vidal, que afirma viure al municipi fake de Sant Esteve de les Roures i que s'ha afegit a twitter aquest mes d'abril ha publicat un fil al seu compte sobre els "criteris de nacionalitat" de la futura República Catalana i divideix els ciutadans en cinc grups.

Vidal situa en el primer lloc "els catalans de soca-rel, aquells que porten vàries generacions vivint a Catalunya" i exposa que "ells són el pal de paller, continuadors de la història mil·lenària de Catalunya des dels Comtats de Barcelona". En aquest cas, Vidal posa d'exemple l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

La integrant dels CDR diu que en segon lloc "tenim els catalans nouvinguts, o xarnegos amb 'x'" i subratlla que aquest grup "és gent que va fugir de la misèria del seu país per trobar un país que els va acollir amb els braços oberts, i que està profundament agraïda per això". "Ells han aportat la sang nova que ha de renovar la Pàtria Catalana", remarca.

També destaca que "són gent que ha après el català, s'ha adaptat als costums locals, i ha abraçat en la seva immensa majoria la nova República" i considera Albano Dante Fachin i Grabriel Rufián com "exemples perfectes". "Tan catalans com els altres", conclou.

El tercer grup, segons ella, està format pels "colons, o charnegos amb 'ch'" i exposa que "són gent profundament desagraïda que odien la societat que els ha acollit. Molts d'ell porten 40 anys vivint aquí i ni entén el català. Normalment ocupen els estrats més baixos de la societat, vivint de les subvencions".

Aina Vidal afirma que aquest grup està format per "la gent de Tabàrnia. Les seves aficions, vestir-se de xandall, anar a les discoteques del polígon, anar als bars carajilleros i treure llaços grocs (la sola visió dels llaços grocs els hi remou les seves consciències ressentides)". "Un exemple perfecte és la Inés Arrimadas", sentencia.

"L'últim grup -diu- és pitjor que els colons, i és el grup dels botiflers" i, en aquest sentit, afegeix que "és la gent que ha traït a la seva pàtria per quatre llenties de l'estat espanyol, o per un odi i un ressentiment congènit amb els seus". "És el grup més perillós" perquè, segons adverteix, "sovint es disfressen d'equidistants". "En són exemples perfectes els traïdors del Santi Vila i el Joan Coscubiela, l'assalariat del Miquel Iceta, el feixista de l'Enric Millo".

La integrant dels CDR apunta que "els catalans de soca-rel i els xarnegos amb "x" haurien de poder obtenir la nacionalitat catalana (i per tant votar a les eleccions de la República) d'entrada". Per contra, "als colons (charnegos amb "ch") se'ls ha de permetre residir a Catalunya si tenen una feina, però no podran obtenir la nacionalitat catalana fins que abracin la terra d'acollida, i aprenguin l'idioma i els costums locals".

"Els botiflers hauran de ser jutjats pels Tribunals de la República per alta traïció. Nosaltres sabrem ser generosos i no els posarem a la presó (com fa Espanya), jo aposto per penes alternatives a la presó com ara la inhabilitació i la privació del dret de sufragi", conclou Vidal, que afegeix una altra categoria i considera que s'ha de donar "la nacionalitat de forma honorífica" als "catalans honorífics com el Ramón Cotarelo o la Bea Talegón".

fil.jpg

Publicitat
Publicitat

147 Comentaris

Publicitat
#138 Albert, Granollers, 17/02/2020 - 21:41

I els que som mestissos, és a dir pare català de socarel i mare "xarnega amb x", quina categoria som? Podem triar? Mare meva....

#137 HECTOR, barcelona, 29/04/2018 - 21:25

El problema de esta gente es que empieza a contar desde los francos con la marca hispánica. Yo soy íbero hispano romano visigodo y esta tía es una franca invasora. Así que por mi, podemos hablarlo largo y tendido

#136 Vlac, Barcelona, 27/04/2018 - 14:19

Ainica Vidal, bonica : Lo tuyo se cura leyendo. Por no hacer publicidad, no voy a decir los títulos, pero sería conveniente que leyeras las obras de Luiji Soja, Hannah Arendt y Francisco Caja. Se que te dará repelus, pero la obra de Antonio Robles es la crónica de los años del supremacismo reciente. Creo que es mucho pedir a una twitera.Lo intento

#136.1 Vlac , Barcelona , 27/04/2018 - 14:46

Perdón : El nombre correcto es Luigi Zoja. Es un psicólogo milanés y su obra la podéis bajar de internet....

#135 LuisAlb, ZGZ, 27/04/2018 - 12:17

Aina, sete han olvidado los racistas y xenófobos, que les podría distinguir por frases como las que has escrito. Y fíjate que si Rufían fuera catalán como tu dices, no hubeira hecho falta matizarlo de ningumna manera, pero para vosotros supremacistas siempre serán els de fora

#134 Jesús Corral, Rubí, 27/04/2018 - 11:21

Vaya mala leche tiene esta "noticia": "Alguien" crea un perfil el 23/04/18, con indicios de falsedad (210 tuits en 4 dias) y con la buscada coincidencia de algún detalle, como el 33 de la edad aparte del nombre, para propiciar la confusión con una diputada que para nada comparte el etnocismo y clasismo de los tuits. Vaya periodismo, oiga.

#134.1 Barretina a rosca, Black hole, 27/04/2018 - 11:53

Me gusta el espíritu crítico. Tu líder espiritual Fuigdement twuiteo una web falsa que los "malvados españoles" habían creado llamada anti-catalanes.com (o algo parecido) y no tuviste el mismo espíritu crítico y no vi ningún comentario tuyo.

#134.2 pepe, andorra, 27/04/2018 - 14:12

ni lo veras, pq lo q haga un separata, sea lo q sea, siempre es buenoooooo y lo q haga un no separata haga lo q haga siempre es maloooooo.....Y asi funcionan las neuronas separatas, no les pidas mas. Es mas, Jesus Corral es solo un nombre para los purrianos de Soros, fijate en la forma de escribir y las palabras y veras q coincidencias.