Publicitat
Societat · 7 d'Agost de 2020. 18:35h.

Els cribratges massius també a Terrassa

Salut instal·la dos punts després del repunt de casos a la població

Els cribratges massius també a Terrassa

El Departament de Salut, que aquest dijous ja va començar a fer cribratges massius a Sabadell i Ripollet per "tallar cadenes de transmissió", ha estès els punts mòbils a Terrassa. El SEM ha instal·lat dos punts per fer-se les proves PCR després del repunt de casos a la zona del Vallès.

Centenars de veïns de Terrassa s'han apropat des de bon matí a fer-se la prova PCR, responent a la crida feta per les autoritats sanitàries per detectar ciutadans amb Covid-19 asimptomàtics. Les proves es dirigeixen a persones d'entre 15 i 45 anys, ja que són les que tenen més relacions socials.

El cribratge s'està duent a terme en dos punts -ubicats al CAP Nord i del CAP Rambla- de la localitat. Està previst que durant dos dies es facin recollides de mostres per trobar els portadors del patogen.

Tres àrees sanitàries mòbils per a la recollida de mostres PCR ja es van posar en marxa aquest dijous a Sabadell i Ripollet amb l'objectiu de "trobar portadors i tallar la cadena de transmissió" de la Covid-19 després de l'augment de casos registrat en els darrers dies.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pere, Barcelona, 08/08/2020 - 09:23

DEL 100% DE PRUEBAS, CUAL ES EL PORCENTAJE DE POSITIVOS !!!!
ENFERMOS ASINTOMATICOS ( NO ENFERMOS) ??????
POR ESA REGLA DE TRES TODOS SOMOS ENFERMOS AUNQUE NO TENGAMIS SINTOMAS !!!!!!
FRAUDE TOTAL!!!!!!!

#1 jvcs, barcelona, 07/08/2020 - 20:57

En tiempo preleectoral toca propaganda con tiendas de juguetes y colchonetes .Eb hospitalets y grandes nucleos ni una sola campaña eficaz , loa muertos que vayan saliendo a los depositos ,eso si mejor con estelada .
Dan asco verguenza y mucha ira indignada , cogerles de la corbata y estamparlos en una uci para que vean la realidad real !