Publicitat
Societat · 20 de Febrer de 2020. 17:37h.

Els de la Meridiana es consideren "un símbol"

Adverteixen que "els símbols no es toquen"

Una manifestant del tall de la Meridiana va afirmar aquest dimecres que tallaven sempre la mateixa via perquè els talls en aquesta avinguda han esdevingut "un símbol" i "els símbols no es toquen" durant una connexió des de la Meridiana al programa Tot es mou de TV3.

"Ho fem aquí perquè és on ho vam començar a fer l'endemà de la sentència de l'1-O i això és un símbol, ha quedat com un símbol, i els símbols no es toquen" va manifestar la participant. "El tall s'ha convertit en un símbol, que no simbologia" ha apuntat la dona, que ha debatut en la mateixa connexió amb un veí contrari als talls.

"Els comerciants, si estan afectats no és perquè tallem la Meridiana nosaltres, és perquè tenen aquí al costat uns centres comercials que els hi venen tot a dos duros, perquè nosaltres tallem a les vuit del vespre" ha defensat la senyora. La dona, que va debatre amb un noi contrari als talls, ha retret al jove que "no entenc com teniu aquesta indiferència: tenim gent a la presó, tenim gent exiliada, un munt de persones represaliades".

Un home de 67 anys, que també es mostrava a favor de tallar la via, va intervenir per afirmar que "a nosaltres fa anys que ens estan fastiguejant per falta de llibertats, per falta de democràcia, per repressió, hi ha més de 1.000 persones encausades". "He viscut amb el franquisme i jo no vull morir amb el franquisme", va concloure l'home.

TV3 va entrevistar en la mateixa connexió per primera vegada un veí en contra dels talls de la Meridiana, que va qualificar de "nazi i autoritària" la protesta que els independentistes realitzen des de 129 nits ininterrompudament. "M'estan tallant la llibertat", va denunciar el noi al programa.

El ciutadà contrari de les manifestacions diàries a la Meridiana va replicar que "vosaltres demaneu xerrar, però ara mateix estem xerrant? No. Dieu: 'jo de la meva postura no em moc'. Això és súper nazi i autoritari". "Vostè m'ha dit que es farà perquè jo ho dic, perquè és un símbol i es farà sempre. Es queda perquè jo ho dic. Autoritarisme", va afegir.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Nombre de César tengo, El Prat de Llobregat, 22/02/2020 - 08:33

¿Qué se ha creído este abuelete, que es un sex symbol? Ni con un palo, ni con una rama ni con un árbol.
Por más que lleve en el dique seco, y no me moje o no moje, dado que no hay agua, e independientemente de mis apetencias, prefiero empacharme de química, tipo bromuro.
Estaría potando todo el día, que asco DES Carrasco. UNA LETRA MÁS.

#17 Gordon Slim, somewhere, 20/02/2020 - 23:04

Un grupo de yayos aburridos y algún nieto hiperventilado. Esos son el símbolo.

#16 E.T, Sabadell, 20/02/2020 - 22:53

Un simbol???? Un monument a l.estupidesa ..barroeria.... Incultura...... Engraiment.....

#15 Laughter, L'H - España, 20/02/2020 - 22:31

Por mi parte, todos estos tarados que se creen que la mamarrachada que montan cada noche en la meridiana es un símbolo, se pueden ir a la mierda en fila de a uno.

#14 pere m., sabadell, 20/02/2020 - 22:10

muntarem un simbol a l'ap7, l'ap2, la frontera amb la jonquera, diagonal nord i sud, les rondes, les entrades als centres comercials i a tots els indrets amb llacet (un altre simbol) i evidentment no es tocaran, com axsimbols, perque lo digo yo que soc jubilat del poble que viu en una societat franquista.