Publicitat
Societat · 19 de Maig de 2015. 11:53h.

Els de la PAH surten cames ajudeu-me

Cops de banderes a membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca que intenten boicotejar el míting de Rajoy

Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) van intentar boicotejar fins a en tres ocasions l'acte central de campanya del PP a Barcelona, just quan el president del Govern, Mariano Rajoy, estava realitzant la seva intervenció. Diverses persones han mostrat pancartes i samarretes verdes de la PAH, mentre que una altra persona s'ha aixecat entre els assistents llançant papers.

Ràpidament han estat desallotjats per membres del servei de seguretat, que no han evitat que alguns assistents els donessin cops de banderes i empentes quan eren portats fora del pavelló Nova Icària. "Anem a continuar, que jo ja estic molt acostumat a aquestes coses. Al final no passa res, el que passarà és que el PP guanyarà les eleccions municipals i autonòmiques", ha dit Rajoy.

Des d'abans de l'inici de l'acte, un centenar de membres de la PAH s'han manifestat en un escrache davant els dos accessos del recinte, i han proferit xiulets i proclames des de l'exterior mentre transcorria el míting. Els activistes ja havien fet un escarni silenciós al president del Govern en visitar dilluns a la tarda el Centre d'Estudis Monlau de Barcelona.

Imatge dels fets
Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#27 Alejandro, Sabadell, 20/05/2015 - 14:44

Por los comentarios que puedo leer en este medio, se podría decir que su público mayoritario es votante del PP y C's, los dos partidos más reaccionarios de Europa. Debe ser el único medio escrito en catalán que leen. Lo de Gesa, en Londres o en Nueva York, es motivo de dimisión. Pero Spain is Pain.

#26 Vergleich, Fangahouse, 20/05/2015 - 13:40

Aixó ve a ser el mateix que si envíes un parell de socis del Betis a la seu de Sevilla FC i els demanes que cridin "viva er Beti".

#25 spanish, Madrid, 20/05/2015 - 09:22

TE BOICOTEAN UN MITING Y QUE HAY QUE HACER ? darles besitos ? la Colau haceidno campaña oleeeeeeeeeeeeeeeeeee

#24 Baldrich, bcn, 19/05/2015 - 22:46

Del PP i home de bé, no pot ser.

#23 Carles, Sabadell, 19/05/2015 - 19:38

Mi alcalde es el más valiente de todos los alcaldes de caspalunya. Gesa alcalde!!!

#23.1 Xipolleig, Barcelona, 19/05/2015 - 21:46

Efectivament en alguns llocs, als feixistes els diuen valents, són els mateixos llocs on la gent que discrepa del pensament únic són eliminats.
Potser és el model ideològic del sr.Gesa i el PP, i òbviament el de l'il.luminat de Sabadell que sembla que té caspa