Publicitat
Societat · 31 de Març de 2020. 22:39h.

Els diputats només donaran les dietes

El Parlament està tancat

Els diputats només donaran les dietes

Diputats al Parlament després d'un ple

La Mesa del Parlament ha acordat aquest dimarts que els diputats donin la indemnització que perceben per despeses de viatge i desplaçament a la lluita contra el coronavirus mentre duri el confinament. La donació de la indemnització per desplaçaments es produeix durant la paralització de l'activitat parlamentària i el confinament de la població per contenir la propagació del coronavirus.

La Mesa ha demanat que la indemnització corresponent al mes de març, que els membres del Parlament ja han rebut, la donin voluntàriament a entitats que estiguin fent front a la crisi sanitària mentre que pel que fa a la indemnització del mes d'abril, la Mesa decidirà la setmana vinent si la dona al Govern o a alguna entitat per a lluitar contra el coronavirus.

Els diputats del Parlament de Catalunya perceben aquesta indemnització, que oscil·la entre els 18.000 euros anuals pels diputats de l'àrea metropolitana de Barcelona fins als 26.000 si el municipi es troba a més de 191 quilòmetres de Barcelona. Aquesta indemnització suma en total uns 246.000 euros mensuals entre tots els diputats de la Cambra catalana.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Sreck, Bcn, 02/04/2020 - 00:14

És que no les han de donar. No les han de rebre. Les dietes són per quan treballen. Si nonho fan no hi ha dietes. Per tant no donen res. El 70 % del sou haurien de donar. Això sí seria donar Sr. RIUS

#11 Vlac, Barcelona, 01/04/2020 - 16:03

Para lo que hacen, con el nombramiento de Diputado ya tienen bastante. Que den el salario integro

#10 Mamoneo, Perpinya, 01/04/2020 - 14:37

Vaya panda de vividores !! Caraduras. Y gandules.

#9 Sergi Sergio, Barcelona, 01/04/2020 - 13:11

Vamos solo faltaria, lo contrario seria una estafa, las dietas se corresponden a viajes o desplazamientos realmente realizados, son para locomocion y manutencion en los viajes/desplazamientos realizados, por tanto no es que renuncien es que no les corresponden, como siempre mienten y mienten.

#8 Neus V., Barcelona, 01/04/2020 - 11:20

Han enganyat en tot moment als inocents del ramat que els vota, molt d'ells ja amb els cabells blancs, es a dir del mes vulneables amb pensions de subsistencia i ells rematen la feina dient que renuncien a les postres, mentres han exercit de corruptes a gran nivell amb el saqueig pujolista com a mestratge. Algun dia caldrà posar-los a la picota.