Publicitat
Societat · 1 de Març de 2012. 10:29h.

Els estudiants tancats a la UB no condemnen els aldarulls

"Em sembla que la violència que van utilitzar els Mossos va ser totalment desproporcionada"

Els estudiants tancats a la UB no condemnen els aldarulls

Portaveu dels estudiants

El portaveu dels estudiants que estan tancats al rectorat de la Universitat de Barcelona (UB), no ha condemnat els aldarulls que es van produir després de la manifestació dels estudiants contra les retallades del govern en educació. En canvi, sí que ha condemnat l'actitud dels Mossos.

En declaracions als mitjans, considera que "moltes vegades s'intenta convertir un problema de tensió social en un problema de desordre públic". "És una estratègia tant de la policia com d'alguns mitjans de comunicació que els agrada més el melodrama".

El portaveu també ha afirmat que "em desmarco de la violència que van utilitzar els Mossos contra la gent i que a les portes de la universitat van carregar contra gent que simplement estava transitant pel carrer".

En aquest sentit, ha afegit que "molts d'ells eren menors i alguns hi van entrar coixejant". "Em sembla que la violència que van utilitzar els Mossos va ser totalment desproporcionada, fins i tot més que la que va sortir als mitjans".

Per últim, ha explicat que la tancada dels estudiants al rectorat de la UB és indefinida i reclamen al degà que "es declari insubmís i que no accepti aquestes retallades". "Estem en solidaritat amb els 700 professors que s'estimen que s'acomiadarà el proper any i no admetem cap acomiadament ni cap baixada de sou". També han denunciat la pujada de les taxes del curs universitari.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 Henry, bcn, 02/03/2012 - 00:14

Aquesta colla fan unes declaracions apresses de memoria i que realment ja cansen, i per cert conec a mes de 15 persones que per les seves reivindicacions esl eus talls de carrers els hi descontaran hores de sou......i parlo de teleoperadors que no arriben a mileuristes, imaineu l'alegria?

#16 joan, cerdanyola, 01/03/2012 - 16:06

Ja, avui la B-30 tallada emprenyant a tots els curreles que treballen si poden pel Valles. La portaveu de la plataforma de viatge anant a buscar un avio. Si li haguessin tallat l'acces a l'aeroport pensaria diferent.

#15 Albert, Barcelona, 01/03/2012 - 13:45

Tipic raonament de l'esquerra més radical. La violencia dels policies és brutal, la seva residual. I el més còmic és que es manifesten pels mestres que "potser" perdran la feina. Així ens va.....anem cremant caixers automatics que altres països fa temps que s'han posat les piles.

#14 Jaume, Navàs (El Bages), 01/03/2012 - 13:06

Aquest de la foto, per poder seguir a la Universitat, a quina guarderia porta els seus néts?

#13 33, Catalunya, 01/03/2012 - 12:53

El que cremessiu el cotxe d'aquella senyora va ser culpa dels Mossos, vaja vaja. Vosaltres sou el nostre futur??? Anem bé!!! Vosaltres no representeu el meu país, més val que marxeu.