Publicitat
Societat · 22 d'Agost de 2019. 11:38h.

Els EUA alerten de "delictes violents" a Barcelona

L'ambaixada recomana als nord-americans "no oposar resistència"

Els EUA alerten de "delictes violents" a Barcelona

L'ambaixada dels Estats Units ha emès una alerta de seguretat difosa a través dels diferents consolats en què es comunica l'increment de "delictes violents" a la ciutat de Barcelona aquest estiu, i posa especial atenció als delictes que es donen a les "zones més turístiques".

El cos diplomàtic adverteix que les autoritats locals han comprovat un increment "significant" en el nombre de "petits furts planificats" que "han inclòs actes de violència", i posa d'exemple robatoris de joies, rellotges o bosses.

El comunicat també alerta que alguns dels incidents han acabat amb ferits i remarca que les autoritats estan "buscant abordar la situació". Per aquest motiu, l'ambaixada demana als ciutadans estar "especialment atent".

L'ambaixada americana també demana no perdre de vista les pertinences personals, estar "alerta a les zones freqüentades per turistes", "no oposar resistència en els intents de robatori", "revisar els plans de seguretat" o "no mostrar signes de riquesa com portar joies cares o rellotges".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 E. Payetó, Barcelona, 22/08/2019 - 20:29

cada cuatro años...

#8 E. Payetó, Barcelona, 22/08/2019 - 20:28

de los justos...es decir olvidada para casi todos, en su inframundo salvo los idealistas que no han tocado poder y que creen en la bondad de la casta, ains, que ella no era Giora, un poco de casta basta. Aunque realmente lo que priman son los intereses y colocar a la cantera, en puestos intermedios o de base dado que los de arriba pueden saltar

#7 E. Payetó, Barcelona, 22/08/2019 - 20:27

Aunque los americanos contrataran una valla publicitaria delante de la casa de Inma o Imma (Ada de Inmaculada o Immaculada) ella diría que no la vería, que a cuento lo que indicaba, ...
Es decir, que sabe que a de vivir a tope, su segunda y quizás última legislatura...
Cuando los vientos de cola paren, que es lo que parece, ella se irá al sueño

#6 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 22/08/2019 - 16:41

Que divertidos son estos norteamericanos quejándose ELLOS de delitos violentos...Barcelona parece "el Bronx" ¿¿y el Bronx donde está?? ¿En Madagascar? Quedaos en vuestra m. de país !!!

#5 OFNI, EL CARXE, 22/08/2019 - 15:08

"Ah sí? Doncs ara mateich donarem suport a la independència de Texas. Chuck Norris president."
Vicenç Pardal,Villagüevo.