Publicitat
Societat · 14 de Febrer de 2020. 17:09h.

Els herois de la Meridiana

Recullen signatures contra els talls de trànsit

Els herois de la Meridiana

Impulso Ciudadano i S'ha Acabat han posat en marxa la campanya "Meridiana, Via libre" en la qual han recollit més de 400 signatures per denunciar el "bloqueig" circulatori provocat per les concentracions independentistes a l'avinguda Meridiana i "el silenci de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona" davant d'aquests fets.

Els organitzadors denuncien que els talls diaris a l'avinguda Meridiana "alteren el descans dels veïns i perjudiquen els interessos dels comerciants de la zona" i lamenten que "han donat lloc a greus enfrontaments dels concentrats amb altres ciutadans que volen transitar per aquestes vies o gaudir del dret al descans en aquests barris".

"Des del 14 d'octubre de 2019 un grup de persones bloquegen l'encreuament de les avingudes Fabra i Puig i Meridiana, impedint amb això el lliure trànsit de vehicles" expliquen els organitzadors. A més, les entitats expliquen que "el tancament d'aquestes importants vies de comunicació ocasiona greus perjudicis a milers de ciutadans dels barris adjacents a aquest eix, obligant a més a desviar-se de la seva ruta a conductors que volen entrar o sortir de la ciutat de Barcelona".

Impulso Ciudadano i S'ha acabat van sol·licitar a la Conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya i a l'Ajuntament de Barcelona que "modifiquin el lloc de concentració a la cruïlla de les avingudes Meridiana i Fabra i Puig (Barcelona) per facilitar el trànsit i no interrompre el descans diari dels ciutadans" però lamenten que no han rebut resposta.

Les dues entitats han informat que aquest dissabte de 10.00 a 14.00 hores a l'esplanada davant l'estació de Sant Andreu-Arenal, a la cantonada de Fabra i Puig amb Meridiana tornaran a recollir signatures per a l'escrit dirigit a les autoritats.

Les entitats han informat que mantenen la campanya Meridiana, Via Libre, degut al "silenci de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona davant la petició dels 400 signants el dissabte passat sol·licitant un trasllat de lloc per a aquestes concentracions que alteren la lliure circulació de persones i vehicles".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Happy, Esplugues, 16/02/2020 - 11:47

Nuestra sociedad está inoculada de un veneno q paraliza la capacidad de reaccion contra quienes abusan de sus derechos, imponen su pensamiento y condicionan la vida social. Gracias por ayudar a despertarnos!!!

#3 Un musclu, Bcn, 15/02/2020 - 11:10

El desti del escrit hauria de ser el parlament europeu....que els vagin coneixent ponsati et al

#2 Cris, Barcelona , 14/02/2020 - 21:03

Performance frikis obreras. Como os toman el pelo. Están atontados.

#2.1 Neferu, Barcelona, 14/02/2020 - 23:44

Quiénes son los atontados, ¿los que recogen firmas para que se obligue a mantener las calles libres de adoctrinados para poder ejercer el derecho de moverte libremente por la vía PÚBLICA? ¿o los atontados, adoctrinados son aquellos que se han adueñado de la calle que es de TODOS?

#2.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 15/02/2020 - 19:21

¿Tienes algo contra los obreros?

#1 luis, barcelona, 14/02/2020 - 19:15

Pero….¿Se puede entender que alguien con un mínimo de coeficiente mental, entienda que hay que poner firmas para que los que pagamos CON NUESTROS impuestos cumplan su obligación?
Pero... ¿En que país vivimos?

#1.1 pepe, andorra, 14/02/2020 - 19:41

son los infiltrados separatas en el otro bando q han de hacer algo para q las huestes q tienen engañadas no se les suban a las barbas. Y asi de paso, tienen los nombres y apellidos de los q seguro estan contra el separatismo. Lo q hay q hacer es echarle coraje al asunto y cortar a los q cortan, q corten la meridiana en mallorca y ya vereis q risa.