Publicitat
Societat · 4 de Setembre de 2012. 20:39h.

Els 'Iaioflautes' prefereixen la manifestació de la CUP

"La independència només serveix si hi ha un nou model d’estat i noves maneres d’acció política"

Els 'Iaioflautes' prefereixen la manifestació de la CUP

'Iaioflautes', en una foto d'arxiu

Els iaioflautes, col·lectiu integrat dintre del moviment 15-M, han assenyalat en un comunicat que "no convoquem a la manifestació d’ANC com a col·lectiu, i no anirem amb els nostres símbols".

Segons han indicat, "no es pot donar suport a la convocatòria d’ANC, que demana la independència per a un país on regna la corrupció política i econòmica". En aquest sentit, han remarcat que "l’actual govern de la Generalitat, i CIU per extensió, pretenen capitalitzar les justes peticions de la població per portar aigua al seu molí i manipular la situació".

Com a alternativa, els iaioflautes han remarcat que "hi ha un independentisme popular que sí que presenta aquest programa progressista, i que convoca a les 17 h a la Plaça d’Urquinaona. Els integrants del 15-M i els iaioflautes que volen la independència tenen així una alternativa per manifestar-se". "La independència només serveix si hi ha un nou model d’estat i noves maneres d’acció política", han afegit.

"El 15-M està per l’autodeterminació dels pobles del món, i per suposat del dret de Catalunya a la seva independència, si així ho desitja la majoria de la seva població", han reblat.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#13 jordi43, Barcelona, 06/09/2012 - 00:15

Felicitats per la coherència als iaioflautes. En aquest pais si hi ha qui s'ha trencat la cara per la independència han estat membres de les CUP, MDT i alguns d'ERC. No es pot anar en una mani a costat d'en FELIP PUIG i altres repressors de l'esquerra independentista.

#12 pep, manresa, 05/09/2012 - 15:22

La política i l'economia del nou i lliure ESTAT CATALÀ ja procurarem que siguin el millor i més justes possibles quan tinguem estat propi, mentrestant que facin el què vulguin però trobo que són ganes d'enredar la troca i només afavoreixen l'estat espanyol, principal culpable de tot plegat

#11 Criteri, Mollet, 05/09/2012 - 14:10

Si Catalunya no ha fotut mai res, i sempre ha rebut és per postures i divisions tan rematadament estúpides com aquesta de la CUP.Volen les postres abans del pollastre. A la manca d'olfacte polític tìpic català ara s'hi afegeix el quintacolumnisme.
emaspons.blogspot.com

#11.1 Gerard, Barna, 06/09/2012 - 02:11

Defenso la unitat però també que es tingui en compte que la majoria social a Catalunya és d'esquerres a l'hora de constituir el nou estat. AIxò és el que incomoda a CIU i les elits econòmiques del país. Copiar els defectes de l'estat actual, agafar-lo com a base, seria repetir la Transició.

#10 joan, manresa, 05/09/2012 - 11:57

tinu.)de sentir-los en una charla informativa temps enrera....,reliquies del pasat,--com tambe tots nosaltres,---pro amb esencias anarquistas del pasat,i are barrejades amb cuatre cadellets que no saben de la misa ni la meitad...,are boicotejar qualsavol institució,per axó si son bons...

#9 joan, manresa, 05/09/2012 - 11:54

El Casal obre la seva tertulieta desde Moro-Landina,( Abans Manresa,demá Al-Manresam).--Ens sap greu al mot aquest sobre els yayos..,som molts que no combreguem amb las sevas ideas,i menys amb el "Seu" creador..,i molt meys amb tota forma desdibuxade d'anarquisme...,ya varem tenir ocasió (cont.