Publicitat
Societat · 3 d'Agost de 2021. 20:58h.

Els indepes de la Meridiana defalleixen

Veïns aconsegueixen aturar els talls "durant una setmana"

Els indepes de la Meridiana defalleixen

Els talls a l’Avinguada Meridiana protagonitzats durant més de 450 dies per independentistes agonitzen. L’acció de diferents veïns que s’han organitzat per aturar els talls ha provocat que durant els darrers dies s’hagi pogut circular per l’avinguda barcelonina.

Així ho han celebrat des de la plataforma Meridiana Sin Cortes, que s’ha mobilitzat protagonitzant diverses marxes de vehicles que han aconseguit que els independentistes, en número cada cop més reduït, no hagin pogut tallar el carrer “durant una setmana”.Tot i això, des de la plataforma Meridiana Resisteix han tornat a convocar per aquest mateixa tarda els seus seguidors per intentar impedir de nou el trànsit, sota el lema “la ciutat és nostre”. “La lluita per la llibertat no fa vacances”, argumenten.

“Seguim sense voler normalitzar aquesta situació injusta”, remarquen igualment. És per aquest motiu que, a més de tallar l’avinguda, han programat la lectura d’un “poema de’n Fredi”, a més de “possibles sardanes”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 Eduardo, Carcelona, 11/08/2021 - 14:13

Ayer martes 10/08/21 Estaba cortada por que me hicieron perder un buen rato para llegar a casa despues del trabajo.
Son unos mamo......

#19 Fernando, Mataró, 04/08/2021 - 22:44

La revolución se ha suspendido hasta la vuelta de las vacaciones de verano.
Ni un pas enrera!

#18 jon, bcn, 04/08/2021 - 19:02

El Gobierno ya lo intentó con la Ley de Educación y falló.
Es un tema Constitucional , de derechos básicos, y todos los poderes públicos están obligados a su cumplimiento.
Lo que hace el Gobierno es intentar vender los derechos de una parte de la población y de su electorado, para mantenerse en el poder de la forma mas rastrera.

#17 Soloesmiopinion, Tabarnia, 04/08/2021 - 18:46

Es que los indepes, excepto los primeros días,nunca han cortado la Meridiana porque no han sido suficientes ni para cortar Fabra i Puig. Quién ha cortado cada dia la avenida, ha sido Colau con su Guardia Urbana, no nos engañemos.

#16 De qui és la ciutat?, Barna, 04/08/2021 - 17:56

Més clar l'aigüa: La ciutat és de la Colau i de rebot dels brètols, antissistema i demés patulea. Dels que paguen impostos i no barren carrers ni esbotzen botigues, certament no ho és.