Societat · 3 de Març de 2012. 14:47h.

Els indignats contraataquen

Convoquen una protesta per al dimecres "davant la impunitat dels Mossos"

Els indignats contraataquen

Una imatge del 27-M

El moviment 15-M ha expressat avui la seva indignació per l'arxiu de la causa judicial per la càrrega policial contra els acampats de la plaça de Catalunya del passat 27 de maig, ha demanat que es reobri el procés penal i ha convocat una concentració de protesta per al dimecres.

"La resposta de les autoritats polítiques catalanes davant d'una de les majors expressions de protesta contra les injustícies socials que han tingut lloc en els darrers anys, el moviment 15-M, va ser el desmantellament de l'acampada de la plaça de Catalunya de manera extremadament violenta", recorda el comunicat.

El 15-M, que qualifica d"il·legítima" l'actuació policial d'aquell dia, rememora que "moltíssimes persones van ser agredides, moltes es van enfrontar a situacions vexatòries, moltes van quedar recloses al mig de la plaça durant hores".

"L'arxiu de les actuacions suposa la consolidació de la impunitat davant els excessos dels Mossos d'Esquadra", denuncia el comunicat, que considera que aquesta decisió judicial "empara la impunitat policial".

Per expressar el seu rebuig a la decisió de l'arxiu judicial i donar suport al recurs presentat, el moviment 15-M ha convocat una concentració per dimecres a les 19:30 hores a la plaça de Catalunya de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Schumacher, Barcelona, 03/03/2012 - 19:07

Este pais tiene un problema grave, tenemos una democracia incipiente, no vendieron la moto que todos eramos unos reyezuelos y lo tendriamos todo gratis i ahora cuando algo no es de nuestro gusto particular,pues a quejarnos. Si una sentencia judicial no me es favorable, la justicia no es valida etc.

#7 joan, manresa, 03/03/2012 - 17:21

tinu.)els donen a las mans...,No fotem...ells estan per garentir l'ordre,i si no vols pols no vaguis a l'era....,alguns com el de la fotografía ,potser un parell d'ostias a temps li hauría servit de molt...,pro, si no les i van dar ,que no perdi l'esperança...Axó algun día s'acabará...

#6 joan, manresa, 03/03/2012 - 17:17

El Casal,17,10h.--Sí home sí,i sinó al porten al tribunal de Estras....,si tenim una Policía que no sa la merexen...,aguantan i aguantan...,els insults els cauen a la care,sels pixen a sobre i els pintan la care...,i a sobre si els cauen els bolssos en una empaitadeta, els recullen els donen (con

#5 Almogàver , La Sagrera, 03/03/2012 - 17:10

S'han picat.
Pura enveja.
Es pensen que ells són els únics que poden tocar els collons de manera impune.
Això és la igualitat mossos-indignats.

#4 Ramon, Barcelona, 03/03/2012 - 17:09

Ah, sí, doncs ara us hostiarem al mateix temps que aixequem la pista de gel del Fomento Nacional del Trabajo Nacional de CiU a 6 euros la mitja hora (cobrador), no de manera consecutiva, com havíem fet fins ara. Així n'aprendreu, perros flautes, perdó, rectifico, volia dir que quin gosso ser mosso.