Publicitat
Societat · 15 de Juny de 2011. 18:34h.

Els indignats es traslladen a la Plaça Sant Jaume

Llegiran un manifest a l'Arc de Triomf

Els indignats que durant tot aquest dimecres s'han manifestat davant les portes del Parlament, impedint la normal entrada dels diputats a l'hemicicle, han marxat en la seva majoria cap a la Plaça Sant Jaume cap a les sis de la tarda, mentre al seu interior els electes segueixen debatent els Pressupostos.

Unes manifestants de Vic han assegurat a e-notícies que "a Barcelona, a diferència d'altres pobles de Catalunya on s'han ocupat les places de la vila, aquí no s'ha fet i hem decidit que era una bona idea ocupar la Plaça Sant Jaume".

A les vuit del vespre està prevista una assemblea a l'Arc de Triomf on es farà una presentació pública del "manifest de condemna a la violència" per part dels indignats.

Dues indignades, abans de marxar cap a Plaça Sant Jaume
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Potaroig, Tàrrega, 16/06/2011 - 19:35

#7CiU que o es més que la marca blanca del PP.

Jordi Potaroig.

#8 Potaroig, Tàrrega, 16/06/2011 - 19:34

Jo estava votant una formació independentista, si una formació independentista hagés aconseguit majoría absoluta la Parlament, ara no estariem com estem, potser ja seriem un pais més de la U.E.

Si que es veritat que el poble català té el que es mereix........

I tú on eres, potser votant CiU.

#7 Cartanya, bcn, 16/06/2011 - 18:43

Jo torno a preguntar: Quan Madrid,li va dir a la Generalitat que no li pagava els 1.425 milions €, on eres tu,i la resta de INDIGNATS?, per les retalladas, que mes que retallades, en realitat son reajustos, que quedi clar.

#6 Potaroig, Tàrrega, 16/06/2011 - 18:39

Con la Iglésia hemos topao !

Es pot aturar una autopista, les Rondes de Barcelona, es pot aturar el transport públic i aturar MercaBarna, ai ! però aquesta gentussa son els INTOCABLES, dons que es fotin !

Molt bé gent INDIGNADA amb dos pebrots !

Felicitats !

Jordi Potaroig.

#4 Sergi , BCN Catalunya Europa, 15/06/2011 - 20:48

Indignats o "INDIGNADOS"?