Publicitat
Societat · 7 de Maig de 2018. 11:16h.

Els llaços grocs arriben al bosc

Al Baix Llobregat i també al Montseny

Els llaços grocs arriben al bosc

Els llaços grocs de solidaritat amb els dirigents independentistes presos han arribat també als boscos, després que la seva presència s'hagi convertit en motiu de conflicte a les principals ciutats catalanes. En els darrers dies, aquests llaços s'han pogut veure en un bosc del Baix Llobregat i també en el Montseny.

Els llaços grocs ja han provocat enfrontaments entre ciutadans i fins i tot agressions, tant d'una banda com de l'altre, moltes de les quals han estat gravades amb telèfons mòbils i penjades posteriorment a les xarxes socials. El conflicte també s'ha estés a  nivell institucional, que ja mentre alguns ajuntaments els promouen d'altres multen per penjar-los, com és el cas de Salou, o opten per regular-los, com el cas de Calafell.

Fins i tot s'ha creat la plataforma Segadors del Maresme, un col·lectiu que es defineix “de resistència antinacionalista”, i que retira els llaços de matinada per diferents poblacions del Maresme. Davant d'això, molts independentistes han optat per penjar els llaços en punts més alts als quals no hi puguin accedir, com són els balcons o fins i tot en el cablejat elèctric.

Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Soloesmiopinion, Tabarnia, 07/05/2018 - 19:43

Y los ecoindepes postureros no tienen nada que decir?

#10 AnnaMollet, Mollet, 07/05/2018 - 16:48

Los Separatistas contaminan la naturaleza.

#9 LuisAlb, Esp, 07/05/2018 - 16:47

Desde luego el proceso es una demostración palpable y medible de contaminación mediambiental. Miles de cartulinas con un dibujo de huevo, las imprentas que imprimen papel equivalente a bosques enteros, lazos amarillos por doquier que tardarám no se cuantos años en desaparecer......

#8 sid, bcn, 07/05/2018 - 16:32

decoberta illa al golf de lleó de plástics grocs . La Marina republicana comandada per Santiago Espot ha desembarcat a l'alba i han clavat la estelada amb un emotiu discurs redactat per el Inst de Nova Història batejant-la com Neo Plastia. En breu segons la illa s'ha desintegrat, la GC ha rescatat als valents.

#7 pepe, andorra, 07/05/2018 - 15:22

por una España de todos, la escuela en español...