Publicitat
Societat · 2 d'Agost de 2018. 09:41h.

Els manters de Salou van agredir els mossos "a cops de pal i cadires"

Un sindicat de Mossos denuncia "la tèbia actuació" dels resposables polítics

Els manters de Salou van agredir els mossos "a cops de pal i cadires"

El sindicat SAP-FEPOL de Mossos d'Esquadra ha condemnat "la violència" dels top manta de Salou en l'incident d'aquest dimecres i ha denunciat que van agredir els agents "a cops de pal i cadires". Com a conseqüència, dos agents patissin lesions de caràcter lleu.

SAP-FEPOL lamenta que "cada any hem de veure als mitjans de comunicació la mateixa fotografia: manters ocupant l'espai públic amb el vistiplau dels ajuntaments, i, per desgràcia, incidents derivats de la venda ambulant que acaben amb agents – i en alguns casos, també ciutadans- ferits".

"Tots podem recordar -afegeix- els tràgics incidents patits l'any 2015 a la mateixa localitat que avui ha estat protagonista, Salou". "Des de llavors, cap actor polític, ni a Salou ni a altres localitats afectades, com ara Barcelona, ha agafat el toro per les banyes i ha solucionat el problema tal com la ciutadania – i nosaltres- esperem", denuncien en un comunicat.

"Haurem d'esperar a patir un altre incident greu perquè algú hi posi solució?, es pregunta el sindicat, que afirma que "seguirem denunciant totes i cadascuna de les agressions vers als nostres companys".

Finalment, el sindicat diu que "ens preocupa la tèbia – per no dir nul·la- actuació de les autoritats polítiques i l'escassa contundència punitiva quan es produeix un episodi de violència contra el nostre col·lectiu".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 ORNI, Salou, 02/08/2018 - 12:00

"Salou es mio. Solo yo puedo hablar de Salou"

Fresita (Concursante de Gran Hermano)

#3 sergio, bcn, 02/08/2018 - 11:42

La misma "tèbia actuació" que tuvisteis vosotros el 1-O. O la misma sumisión que tuvisteis con esta clase politica que ahora criticais, cuando os hicieron investigar y espiar a periodistas y políticos no afines a la causa indepe. Ajo y agua.

#2 Deficnició d'un polític, Can Ruc, 02/08/2018 - 09:58

Un tio (o tia) bo per a res que va començar enganxant cartells, va llepar el cul al cap de torn i anà pujant. Un cop a dalt es dedica a tirar pilotes fora i anar fent. De passada es plany afirmant a tort i a dret que perd el temps atès que al sector privat el pagaríen molt millor. Una joia.

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 02/08/2018 - 09:53

Van veure l'exemple l'any passat amb Guàrdia Civil i Policia Nacional. Es deuen pensar que son costums de la terra.