Publicitat
Societat · 1 d'Agost de 2018. 15:40h.

Els 'manters' reincideixen a Salou

Segon incident violent des del 2015

Dos agents dels Mossos d'Esquadra han resultat ferits en un enfrontament amb manters a Salou (Tarragonès). L'incident s'ha produït en el marc d'un dispositiu planificat al municipi, en el qual s'ha identificat a dues persones que transportaven gran quantitat de material falsificat.

Mentre els agents feien les identificacions al carrer de Sol, un grup de persones s'han enfrontat a la policia amb cadires i pals, i han ocasionat danys en dos vehicles policials, tal i com es pot veure en els vídeos difosos per xarxes socials.

Als dos identificats, segons han comunicat els Mossos, se'ls imputar els danys en els vehicles, atemptat contra els agents de l'autoritat, resistència i desobediència i un delicte contra la propietat industrial. A més, s'ha obert una investigació per identificar la resta de persones implicades en l'incident.

Aquesta no és la primera vegada que hi ha moments de tensió entre la Policia de la Generalitat i els 'manters' a Salou. A l'agost del 2015, una batuda dels Mossos contra el 'top manta' al municipi va acabar amb la mort d'un home de 50 anys i nacionalitat senegalesa. La víctima es va precipitar des d'un tercer pis arran de l'operatiu policials.

Els fets van desembocar en enfrontaments amb els antidisturbis. Els 'manters' van llançar-los cadires, taules i altres objectes de les terrasses properes, així com pedres contra les patrulles de la policia.

L'Audiència de Tarragona va arxivar definitivament la causa sobre la mort del 'manter' senegalès a principis de febrer del 2016. El tribunal va entendre que no van existir indicis que incriminin els agents policials i va desestimar el recurs d'apel·lació presentat per la família de la víctima.

“Sense perjudici del desgraciat i fatal desenllaç dels fets, de les diligències ja practiques pot descartar-se amb la rotunditat exigida en aquest tràmit del procés l'existència de cap indici que permeti la incriminació dels agents dels Mossos que van participar en el dispositiu policial”, va assegurar l'acta.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 antifaz, Barcelona, 02/08/2018 - 10:31

La verdad es que no me cabe en la cabeza como todavía hay palurdos y borregos que piden abrir fronteras y papeles para todos sin estar a sueldo de Soros.

#15 Agustin, Barcelona, 02/08/2018 - 09:11

Y la pena que dan cuando son rescatados en el mar...

#15.1 No exactament, Chez Titole, 02/08/2018 - 10:08

Que ningú s'enganyi, les fotos que publiquen les ONGs de nens denerits a punt de traspassar no son els mateixos que poden pagar les màfies i ens envien cap aquí. Els que venen son joves en plena forma d'un pès mitja de cent kilos, Tot plegat una ensarronada a benefici d'una colla de traficants.

#14 Soloesmiopinion, Tabarnia, 02/08/2018 - 07:26

Parece que a los indepes no les interesa esta noticia. Claro, si no es del procés, Todo lo demás es secundario. Que más da si estás mafias se siguen haciendo cada vez más fuertes y que los Mossos solo prácticamente sirvan para ayudar a los lazis y espiar a cualquiera que no comulgue con la andapandensia.

#13 Veciana, Barcelona, 02/08/2018 - 07:22

Éstos son los que dejaron tirados a Policía Nacional y Guardia Civil el 1-O. El karma existe.

#12 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/08/2018 - 22:14

Me da que los manteros de Salou le tiene cogida la medida a la sociedad en la que viven.