Publicitat
Societat · 10 de Juliol de 2019. 19:13h.

Els menas ho saben?

El Rei del Marroc estrena un iot de 90 milions d’euros

Els menas ho saben?

El rei del Marroc, Mohamed VI, ha adquirit un iot de luxe valorat en uns 90 milions d’euros, segons ha informat aquest dimecres El País. Es tracta del ‘Badis 1’, de la naviliera italiana Perini Navi, que té 70 metres de llarg per 13 d’ample i un pal que s’eleva 72 metres per sobre del nivell del mar.

L’embarcació es troba atracada al port de la ciutat de Casablanca des de principis de juny, segons el rotatiu, i es tracta d’un dels 10 iots de vela més grans del món.

iot2.jpg

Mohamed VI estrena vaixell de luxe en plena crisi amb els menors estrangers no acompanyats que han arribat a Catalunya. Segons ha reconegut el president de la Generalitat, Quim Torra, “hem multiplicat per deu” l’arribada dels menas en els darrers quatre anys. El Govern xifra en 3.600 menors no acompanyats els que van entrar a Catalunya l’any passat.

De fet, aquest dies s’ha conegut que un centenar de manas dormen durant el dia a l’església Santa Anna de Barcelona des de fa setmanes. La parròquia s’ha convertit en un”hospital de campanya” que acull persones sense sostre, segons va explicar el sacerdot Peio Sánchez als mitjans de comunicació.

El vaixell es va construir l’any 2015 amb el nom de Sybaris, però tres anys després va ser rebatejat amb el nom de Badis. Precisament, aquest és el nom que rep al Marroc el penyal de Vélez de la Gomera, que forma part d’Espanya des del segle XVI i fa frontera amb la ciutat marroquina d’Alhucemas.

iot3.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 11/07/2019 - 06:12

Lo ha comprado..... para venir a buscar a los menas. .... Se rumorea que un dia de estos el yate atracara en el puerto de Barcelona, .....lo recibirá el conseller de la generalitat marroqui que lleva los asuntos de trabajo y familia de los catalanes.
Es un rey que se preocupa de sus menores, un autentico benefactor de la religión de la paz.

#5 soloesmiopinon, Tabarnia, 10/07/2019 - 21:33

Nio importa si lo saben los MENAS o no. Quienes lo deben saber son ZPedro y Torra y actuar en consecuancia, pero la inmigración es un negocio demasiado grande para los partidos como para dejarlo perder, ¿verdad, alcaldesa de Canet?

#4 Rasca, Castelldefels, 10/07/2019 - 20:53

Se ríe de nosotros y encima ponemos la cama.....

#3 Un musclu, Bcn, 10/07/2019 - 20:30

Amb el que li estslviem nosaltres amb els menas s en podra comprar 4

#2 Capit@n España, A cada "serdo" le llega su San Martín, 10/07/2019 - 19:52

Potser si els MENAS li demanen al simpatic rei del Marroc els pot portar amb el iot a Barcelona, Masnou o Canet...Ja no caldrà Open Arms...