Publicitat
Societat · 25 de Febrer de 2010. 22:34h.

Els Montilla prefereixen l'alemany al català

Dos dels fills del president només fan una hora de català a la setmana

Els Montilla prefereixen l'alemany al català

José Montilla, amb l'autor del llibre, Gabriel Pernau (amb barba), a la presentació de 'Descobrint Montilla'

Anna Hernández, esposa del president de la Generalitat, ha assegurat en el llibre biogràfic sobre el seu marit, Descobrint Montilla, que "prefereixo que sàpiguen alemany", en al·lusió als dos fills del matrimoni matriculats al Col·legi Alemany.

"Molts pares són d'aquí de manera temporal i com que tornaran a Alemanya, els nens no fan classes de català. Els altres en fan una mica, una hora a la setmana. Els meus fills saben perfectament català, tot i que quan l'escriuen fan moltes faltes. Fan poc català, aquesta és la veritat; una hora a la setmana és poquíssim. Però bé, ja ho supliré jo més endavant. Prefereixo que sàpiguen alemany. L'altre, en canvi, sí que en sap molt", ha dit Hernández en el llibre del periodista Gabriel Pernau i editat per La Magrana.

Els dos fills de la família Montilla-Hernández que van al Col·legi Alemany tenen també el suport d'un "professor nadiu que els ajuda a fer els deures i que també dóna classes al Víctor, que va a un altre centre. La idea de contractar aquesta persona va sorgir de la mateixa escola: 'Em van dir que a casa necessitarien algú alemany, i m'ho van pintar molt malament si no ho fèiem així".

L'esposa del president del Govern ha afegit al llibre que "els nens sortiran d'allà dominant perfectament l'alemany i l'anglès. És una meravella. Només per saber alemany ja trobaran feina. És com tenir una carrera".

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#60 Enric -Barcelona-, Barcelona, 28/02/2010 - 17:21

Bueno, y qué?. Pujol también los ha llevado al mismo Colegio. Y él mismo también ha ido, Y qué?. Una cosa es lo que se siente, y otra lo que se predica para mantenerse en el poder, y qué?.

#59 Angela, Barcelona, 28/02/2010 - 12:28

La Escuela Alemana de Barcelona está llena de hijos de nacionalistas catalanes. Montilla no hace otra cosa que comportarse como un nacionalista catalán más.

#58 Reinaldo, Sabadell, 28/02/2010 - 04:32

Con lo cual demuestra Montilla que no es tan tonto como parece. Este invento del catalán y de la inmersión lingüistica es de un provincianismo atroz, causa principal de que en los últimos 30 años Cataluña haya caido en picado económicamente.

#57 Lea, Kimporta, 27/02/2010 - 23:41

Pues parece que ha sustituido su vocación de catalán por la de alemán; este hombre es ridículo y lo que es más grave ,su gestión, que es lo que realmente debe importar, nefasta.

#56 Pep, Barcelona, 27/02/2010 - 18:47Aquest es capaç de fer la següent combinació per mantenir-se al poder PSC-PP i CIutadanos.

Però més vergonya em fan els que es diuen "independentistes" i el van fer president per ocupar càrrecs.