Publicitat
Societat · 21 d'Agost de 2017. 16:59h.

Els Mossos abaten l’autor material de l’atemptat de les Rambles

La policia de la Generalitat localitza Younes Abouyaqoub a una benzinera de Subirats (Alt Penedès)

Els Mossos abaten l’autor material de l’atemptat de les Rambles

Imatge de Younes Abouyaqoub després de ser abatut pels Mossos

Els Mossos d’Esquadra han abatut aquest dilluns a Subirats (Alt Penedès) Younes Abouyaaqoub, l’autor material de l’atemptat de les Rambles que va provocar 14 morts i més de 130 ferits. La policia de la Generalitat ha explicat que l’operatiu policial s’ha posat en marxa després de rebre un avís d’”una persona sospitosa” al costat d’una benzinera de Subirats, un poble situat a 53 quilòmetre de Barcelona.

tuit.png

Younes Abouyaaqoub va cridar “Al·là és gran” abans de ser abatut pels agents policials, segons ha assegurat el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero. També ha confirmat que el cinturó d'explosius que portava i ha mostrat als agents ha resultat ser fals. Els agents han fet una fotografía al sospitós per confirmar que es tractava del conductor de la furgoneta amb la que es va cometre l'atemptat de Barcelona, però, al no obtenir resultats, han fet servir les empremtes dactilars.

2956-tuit2.jpg

Trapero ha desmentit que els agents estiguin buscant a Sant Sadurní d’Anoia una altra furgoneta o una altre persona relacionada amb Abouyaaqoub. “La presència policial a Sant Sadurni d'Anoia està relacionada amb el dispositiu antiterrorista però no hi ha cap incident obert”, ha afirmat.

68 Comentaris

Publicitat
#43 Pau, Barcelona, 23/08/2017 - 23:22

La foto situa l'accio dins la linia editorial d'aquest diari. Es la mateixa que OKdiario i Alerta Digital que tambe les han publicat. El Sr. Rius al mateix nivell que el Inda i el Armando Robles que han estat qui han autorizat la publicacio. No cal dir res mes.

#42 Toni, Salt, 22/08/2017 - 17:51

Millor que el pelin els mossos que no pas que només el capturin ja que el jutge encara és capaç de deixar-lo en "llibertat amb càrrecs"

#42.1 Oriol, BCN, 23/08/2017 - 09:37

Tampoc no cal fer demagògia. Saps perfectament que això no passaria.

#41 Lego, BCN, 22/08/2017 - 13:25

Si voleu veure imatges impactants repaseu els videos de l'atemptat o potser a la persona de Cambrils a qui van clavar una ganivetada a la cara. Encara millor, el cos de Pau al seient de darrera del cotxe cosit a punyalades.

#40 ||*||, Bcn, 22/08/2017 - 11:44

Suposo que tots els diaris tenen aquesta foto. No sé si algun altre l'ha publicat, jò no n'he vist.
Enhorabona a e-noticies que sempre sap veure quines són les preocupacions de la gent.
Senzillament vomitiu.

#39 Observador, Barcelona, 22/08/2017 - 11:42

Que a nadie se le ocurra decir Alá es grande con ningún objeto que parezca un cinturón de explosivos, podríais ser "fusilados " en el acto, después, los responsables de custodiar el cadáver, podrían filtrar las fotos a la prensa.
Muy profesional todo el trabajo, ahora ya se puede justificar la extraña muerte en el interior del Ford Focus.