Societat · 8 de Febrer de 2022. 08:58h.

Els Mossos admeten prejubilats

Sense límit d'edat per ingressar al cos

Els Mossos admeten prejubilats

Els Mossos d'Esquadra han fet pública una nova convocatòria aquest 2022 per formar part del cos. La inscripció per a les oposicions, que es va obrir el passat 13 de gener i finalitza el seu termini el pròxim 7 de febrer, no estableixen límit d'edat.

Entre els requisits per a entrar a formar part del cos policial està "haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa", segons es detalla a la pàgina web d'informació, tràmits i serveis de la Generalitat de Catalunya (gencat).

La Generalitat va optar per eliminar el límit d'edat l'any 2017. Fins aquell moment, cap dels aspirants per a formar part del cos dels Mossos d'Esquadra podia superar els 35 anys.

Enguany, la 30a convocatòria dels Mossos d'Esquadra ofereix un total de 840, d'aquestes un 40%, 336 sobre el total, estan reservades per a dones que vulguin entrar a formar part del cos policial català.

El passat mes d'octubre, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ja va assegurar que "amb la feminització dels cossos de seguretat" es busca avançar "cap a un país més just i igualitari".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 08/02/2022 - 13:14

Pronto veremos a los abueletes de la meridiana de policías. En los próximos cortes los pocos irán con uniforme de los mosos, con alguna cuidadora que también, pues también quieren mujeres. Recordar a los vecinos que serán agentes de la autoridad, ni se les ocurra tocarlos. A grandes males grandes remedios.

#3 Cajonacona, Barcelona, 08/02/2022 - 10:39

Y los pondran en la Brimo y los Artos para que no pillen i/o "apaleen" a los "revolucionarios de postal" de Arran, Cup y otras hierbas antisistemas tan congruentes que estan metidas hasta el tuetano en el sistema? Vaya pena de mossos...!! La politica lejos de los funcionaros si us plau

#2 Alien, menjant crispetes , Saturn, 08/02/2022 - 10:25

I es canviaran el nom a "iaios" d'esquadra? Pregunto.

#1 Marc de Vich, Vich, 08/02/2022 - 09:12

O sea, vamos a colocar a todos los vagos mayores de 35 años, que les gustaría tener una pistola en el cinto, e ir de chulo piscinas y Sherff de barrio, ya que los actuales, no son muy indepes y hay que colocar a aquellos que tienen el mérito más que justificado. Otra inseguridad más para parecernos a un república bananera, no va a venir ni el tato