Publicitat
Societat · 11 d'Agost de 2015. 12:43h.

Els Mossos afirmen que "ha saltat des del balcó d'un tercer pis"

La policia de la Generalitat "lamenta" la mort de l’home senegalès de 50 anys

Els Mossos afirmen que "ha saltat des del balcó d'un tercer pis"

Els Mossos han acordonat la zona (Foto: @kulunguelejfn)

Els Mossos d’Esquadra han explicat que l'home senegalès mort durant una operació policial a Salou contra els top manta "ha saltat des d'un tercer pis" quan la policia catalana ha entrat al domicili.

La Divisió d´Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona han realitzat tres entrades i registre amb ordre judicial per delictes contra la propietat industrial en el marc d´una investigació a la població de Salou (Tarragonès).

Segons explica la policia catalana en un comunicat, “en el moment dels registres, els quals s’han realitzat en presència de la secretària judicial, en un dels domicilis una persona ha saltat des del balcó d´un tercer pis en detectar la presència policial”.

L’home, de nacionalitat senegalesa de 50 anys d’edat, ha resultat mort a conseqüència de la caiguda.  El cos de Mossos d’Esquadra “lamenta la mort d’aquesta persona”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jordo, Baecelona, 12/08/2015 - 14:40

Aquí tothom fa bé el que ha de fer. La poli ha de peraeguir els top manta pq fan competència ilegal als botiguers. Els Senegalesos també fan el que poden per sobreviure doncs al seu País encara tenen menys futur. Tema complicat pero prou mentides cap els mossos que fan la seva feina.

#2 T Creus, Corruptaluña, 11/08/2015 - 18:42

¿En que quedamos?.

¿Es la Policía de la Genealitat o la policia catalana?

#1 Carlos Gomez, Bcn, 11/08/2015 - 13:06

Els estranys accidents mortals o de lesions molt greus quan intervenen el Mossos fa que els seus comunicats s´hagin de llegir amb molta prevencio.
El que realment ha passat ho haura de determinar un jutge com va pasar, per exemple, en el cas Quintana.