Publicitat
Societat · 6 de Maig de 2011. 19:53h.

Els Mossos blindaran la festa de la Lliga

Más de 1.500 agents garantiran la seguretat si el Barça és campió davant l'Espanyol

Els Mossos blindaran la festa de la Lliga

Seguidors del Barça celebren la victòria sobre el Madrid a Caneletes

Els Mossos d'Esquadra han preparat un dispositiu de seguretat amb 1.570 agents per garantir la seguretat en el cas que el Barça es proclami diumenge campió de Lliga. Tots aquests policies es desplegaran a tota Catalunya abans i després del partit davant el RCD Espanyol per garantir la seguretat de l’esdeveniment esportiu i la posterior celebració, en cas d'aconseguir els blaugrana el campionat de Lliga. Els efectius realitzaran tasques de seguretat ciutadana, d’ordre públic i de trànsit.

D’aquests 1.570 mossos, un total de 700 es desplegaran a la ciutat de Barcelona, principalment a la zona de la Rambla de Canaletes i a la Plaça de Catalunya. El dispositiu al centre de la ciutat preveu una zona de seguretat que s’ubicarà al carrer Pelai, i es faran filtres per evitar que les persones que festegin el triomf del Barça entrin a la zona de celebració amb ampolles de vidre, bengales, llaunes i objectes contundents. 
 
A la resta de Catalunya, els mossos es desplegaran en les diferents poblacions, fent especial incidència en aquells indrets on prèviament s’han registrat concentracions que hagin pogut acabar amb incidents.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Bacus, Sort, 07/05/2011 - 14:00

Si ho fan igual que amb el tema de la droga......

#1 Sandro, Barna, 07/05/2011 - 11:32

Y esto quien lo paga?