Publicitat
Societat · 24 de Febrer de 2014. 12:50h.

Els Mossos 'blinden' Sant Pau

Impedeixen el pas a les protestes durant la visita de Mas i Trias

Els Mossos 'blinden' Sant Pau

Imatge de la protesta

Els Mossos han blindat l'antic Hospital de Sant Pau amb motiu de la visita del president de la Generalitat, Artur Mas; la ministra de Foment, Ana Pastor; i l'alcalde Barcelona, Xavier Trias, per a la inauguració del Recinte Modernista.

"Un grup de treballadors del centre i altres col·lectius s’estan manifestant contra les retallades i els Mossos d’Esquadra estan impedint l’entrada del personal i dels pacients a l’hospital", segons fonts de la UGT.

A la visita també hi ha participat la vicepresidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding, que ha estat a Barcelona durant el cap de setmana.

El Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau serà un centre de coneixement, investigació i desenvolupament en salut, sostenibilitat i educació, amb la ubicació d'organismes, institucions i empreses internacionals destacades en aquests camps perquè treballin en iniciatives compartides.

La inauguració feta aquest dilluns culmina més de quatre anys d'obres de rehabilitació que han costat 72 milions d'euros aportats per fons de la pròpia fundació de l'hospital, la Generalitat, el Govern central, l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, i amb un paper destacat de fons europeus.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat