Publicitat
Societat · 25 de Gener de 2022. 21:37h.

Els Mossos defensen més els indepes que els veïns

Encapsulen els ciutadans que protesten contra els talls de la Meridiana després de més de 600 dies

Els Mossos defensen més els indepes que els veïns

Els Mossos d'Esquadra han encapsulat els veïns de la Meridiana que protestaven aquesta tarda contra la concentració independentista, que ha tallat un dia més l'avinguda. La consellera de Ciutadans al districte de les Corts, Sonia Reina, ha denunciat l'acció en un vídeo de Twitter. "Els Mossos ens encapsulen, ens tanquen i ens redueixen l'espai, a empentes i llençant algun veí a terra", ha manifestat.

Reina també ha dit que l'acció de la policia de la Generalitat s'ha dut a terme "després de posar 'Que Viva España' de Manolo Escobar". "No ens faran callar, ni marxem, ni callem, ni posarem mai el genoll davant els totalitaris", ha sentenciat.

Els independentistes, per la seva banda, han portat a terme el 649è tall de l'avinguda. Malgrat que la capacitat de convocatòria de la protesta, que es va iniciar el 14 d'octubre de 2019, ha anat minvant amb el pas del temps, el Departament d'Interior continua permetent els talls sol·licitats per l'Assemblea Nacional Catalana.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 I ara!, Chez Fangue, 26/01/2022 - 18:05

Mira que posar una cançp del Manolo Escobar! aizò no te perdó de Deu, tu! El Manolo augmenta la tensió arterial sobretot quan canta allò de la "minifarda", en canvi si posen una del Llach , aleshores tot cristu es fot a clapar o a badallar com el lleò de la Metro i els Mossos no han de pencar per contenir la gentada, que pel poc que cobren pobre

#11 Cavallblanc, En el lejano Oeste, 26/01/2022 - 13:16

Pues si llegan a poner al Fary con la canción: ese torito ai torito guapo....Hubieran enviado al grupo especial de los Mossos.

#10 JOSEP , DEFENSEN ELS DOLENTS SEMPRE , 26/01/2022 - 12:00

Ja una cosa clara aqui CON ELS BARCELONINS No tenen PROU Amb LA INSEGURATAT , BRUTICIA , ATUR , ELS SENSE SOSTRE a Barcelona . Ara de Propina el Ajuntament i Govern Català els i posen unaltra NO TENEN PROU AMB EL CORONAVIRUS NO .Ara TALLAR LA MERIDIANA Nomes per INTERES POLITIC de PERE ARAGONES y ADA COLAU ELS DOS GRANS CULPABLES

#9 Marcial Heredia, el circo de la tele, 26/01/2022 - 09:14

Otra vez el grupito de hikikomoris. Creíamos que un hikikomori era un joven japonés varón adicto a los videojuegos. No, esos son viejos del carajo. Los hikikomoris son aquellos seres que permanecen encerrados a cal y canto en sus casas y sólo salen a comprar lo esencial. Y a cortar la calle por lo visto. San Manolo Escobar, haz el milagro.

#8 JOSEP , CULPA ARAGONES Y CALAU , 26/01/2022 - 07:03

EL TITULAR NO ES CORRECTE , Tendria que decir EL GOVERN CATALÀ PROTEJE A LOS DE LA MERIDIANA ,,. Los Mossos de Escuadra fan lo que Ordena E.R.C. Hosea Pere Aragones . LA Guardia Urbana NO protege a los de la MERIDIANA ,,. Si acaso u fa ADA COLAU EL Ajuntament de Barcelona que no manda quitar a los de la Meridiana .

#8.1 Josep, Nos vamos directos a la m, 26/01/2022 - 07:19

Pues sí, en verdad es así

#8.2 Schluss, Barna, 26/01/2022 - 10:03

La conclusió és evident: Un govern molt car amb una policía molt cara que no ens serveixen absolutament per a res-.

#8.3 JOSEP , QUI NOSERVEIX ESEL GOVERN CATA, 26/01/2022 - 10:45

8.2 Schluss .Discrepo una mica del que dius ,Y QUE COSTE No es la meva intencion Defender a Cap Policia .Per motius personals no me caen bien Pero LO CORTES NO QUITA LO VALIENTE .La Policia ninguna de ellas NOS SALE TAN CARA Como nos salen TOTS ELS POLITICS CATALANS .Que cobren sobre sous en dietas tambe Qui no Serveix es LA GENERALITAT yAjuntament