Publicitat
Societat · 4 de Juliol de 2022. 11:59h.

Els Mossos deixen passar banderes espanyoles

El director d'El Punt Avui sent "vergonya"

Els Mossos deixen passar banderes espanyoles

Els Mossos d'Esquadra van deixar passar un home i una dona, amb una bandera espanyola i una bossa amb ampolles d'aigua, a través del cordó policial que havien muntat a Figueres per mantenir els manifestants indepedentistes lluny de la princesa Leonor.

En un primer moment, com es pot veure en el vídeo, un agent que formava el cordó li nega el pas, però el cap, darrere seu, li dóna una contraordre i l'agent els deixa passar. El director d'El Punt Avui, Joan Vall Clara, ha lamentat en un article titulat "Vergonya de mossos" que els policies de la Generalitat "deixen passar qui aplaudeix Elionor i aturen els independentistes que xiulen".

Vall Clara exposa que "el vídeo dura justament vint-i-nou segons, res. No és cap obra d'art, però és un bon vídeo de carrer" i afegeix que dura "el temps just per fer caure la cara de vergonya pels fets que s'hi veuen". "Qui mana la policia i què li mana fer?", es pregunta.

"Els espanyolistes monàrquics sí, ells no. Qui dóna les ordres en aquest país amb govern de republicans? Republicans de llengua, diria l'àvia Neus. I TV3 se'n fot. Ni uns segons. Res. Ni per dir que Elionor ja havia fet la primera visita a Figueres entre crits", conclou.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Joaquim Moriscot Berndell, L'Hospitalet de Llobregat, 05/07/2022 - 16:39

El Sr Vall Clara, Director de El Punt-Avui vol saber qui ha manat l'operatiu de seguretat a la Princesa de Girona, Elionor de Borbó. Molt Fácil, han sigut els serveis de seguretat de Casa Reial.

#23 Llop Hammer, Santa Eulalia, 05/07/2022 - 04:17

Normal que los mossos dejen pasar a gente normal a manifestarse pacíficamente y obligue a los zumbados decrépitos a mantenerse alejados apara no ensuciar el pavimento con la bilis propia de su secta repitiloide.
Ahora que se vayan los cuatro gatos de rodillas a la Morenete a pedir perdón por darnos la lalta a los ciudadanos normales.

#22 Aleman stolberg, Tortosa (Reino de España) , 04/07/2022 - 18:31

La República no existeis idiota (super mosso)

#21 Calígula, Gerona (España), 04/07/2022 - 18:09

Esta retrasada no quiere enterarse que la única bandera ilegal es la estelada.
Sólo faltaría que en España no se pudiera llevar la bandera propia.
Están realmente enfermos

#20 Julián, Badalona, 04/07/2022 - 16:08

Viniendo las niñas de los reyes de españa, lo normal, digo yo, hubiese sido dejar pasar banderas de San Marino.