Publicitat
Societat · 30 d'Octubre de 2018. 22:07h.

Els Mossos desallotgen estudiants independentistes d’Economia

Uns seixanta universitaris es tanquen a la conselleria per demanar “una rebaixa de les taxes”

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat una seixantena d’estudiants -segons la Policia de la Generalitat- que s’han tancat aquest dimecres a la tarda al Departament d’Economia per exigir una “rebaixa de les taxes universitàries”.

L’ocupació de la conselleria ha durat una hora aproximadament, fins que els antiavalots dels Mossos han entrat a l’edifici i han fet fora els universitaris d’un en un i sense aldarulls. Mentrestant, una vintena de persones estaven concentrades a les portes d’Economia cridant “si ens toquen a una, ens toquen a totes” o “la solidaritat és la nostra millor arma”.

Els manifestants reclamen que “el Govern compleixi el compromís de la rebaixa de les taxes universitàries un 30%”, alhora que recorden que “el Parlament ho va aprovar fa unes legislatures”. La portaveu del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Mercè Teres, ha avisat que “no estem disposades aguantar més pròrrogues, ni excuses”.

Els estudiants han penjat a l’interior de les instal·lacions del Departament d’Economia una pancarta amb el lema “Govern obeeix, exigim la rebaixa”, i a la façana una altra que diu “seguim pagant, seguim lluitant, rebaixa ja”.

Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Amable petición, Cabrera de Mar, 31/10/2018 - 17:19

Las tasas no deben bajarse de precio, todo al contrario.¿¿ Y sino con que iba a pagar la generalitat toda la fiesta del prusés. ??

#7 Veciana, Barcelona, 31/10/2018 - 15:26

Li han tocat les tetes a alguna o no?

#6 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 31/10/2018 - 12:14

A pagar y a callar....La grandeza del prusès esta por encima de todos vosotros . Pidolaires de xavalla !!!

#5 a veure, a veure..., Barcelona, 31/10/2018 - 09:35

Rebaixes de taxes ??? de cap manera, la República s´ha de pagar, nois...

#4 Jacint, Viladecans, 31/10/2018 - 07:20

¿Aún habrá pazguatas y pazguatos que se los creen? Ahora decir que demagogos de turno, dirán que no hay para tanto con el festival de Folk. Diré ok, si, ciertamente, pero dos de aquí, 4 de allá, 900.000 mil, etc. euros euros dubi du, te los quito a los tuyos y a tu, al final son millones existiendo necesidades acuciantes.