Publicitat
Societat · 27 d'Octubre de 2021. 15:20h.

Els Mossos detenen Josep Costa per no presentar-se a la justícia

L'exdiputat de Junts queda en llibertat després de negar-se a declarar

Els Mossos detenen Josep Costa per no presentar-se a la justícia

L'exvicepresident del Parlament i exdiputat de Junts Josep Costa ha estat detingut per requeriment del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) al no haver-se presentat a declarar davant el jutge que investiga a l'anterior Mesa de la cambra catalana. Costa ha quedat en llibertat cap a les tres de la tarda després d'acollir-se al dret de no declarar davant la jutge que l'investiga.

Costa estava citat a declarar davant d'aquest tribunal el 15 de setembre per la causa oberta contra la Mesa del Parlament per desobediència al Tribunal Constitucional. Però ell no es va presentar i ara l'han detingut per dur-lo a declarar.

L'exdiputat va escriure a Twitter que no reconeixia l'autoritat del tribunal per "jutjar cap acord del Parlament". "No té sentit dialogar amb uns jutges i fiscals repressors, que no entenen conceptes bàsics com la separació de poders", va afegir.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#27 A.Bcn, Barcelona, 27/10/2021 - 18:05

Otra hilarante actuación de un miembro destacado de los célebres Païassos Catalans.

#26 Gurguri, Barcelona , 27/10/2021 - 17:10

Cada día que un indepe,es llamado a declarar ,cargos públicos dejan su trabajo para montar el circo.En este caso se ponen al lado de un hiperventilado, como el matón de esquinas de la canción de Rubén Blades

#25 joan, manresa, 27/10/2021 - 16:38

El Casal obrint la seva paradeta des de Moro-L'Andina..--No podem jutjar si te raó o no....,pro ya una cosa que no la podem defugir..,ens agradi o no.., el compliment de las lleis i citacions judicials a més...,no es pot estar per sobre del be i del mal...,i Vostès envoltats de la bombolla del procés es creuen ser Deus...,i no es axó, companys..,

#24 Marcial Heredia, el circo de la tele, 27/10/2021 - 16:24

Ha pasado una horita en el calabozo ¿cuenta como cárcel? es para saber si lo debemos poner junto a los héroes del Proceso en las páginas de la Historia reciente de Cataluña.

#23 Conxita de Riudecols, Riudecols, 27/10/2021 - 15:52

El Cuixart, la Paluzie, l'Artadi...aquesta gent treballa o que coi fot que es pot presentar a qualsevol parida per sortir a la foto?