Publicitat
Societat · 22 de Febrer de 2021. 21:20h.

Els Mossos encara intenten mediar després de sis dies d'aldarulls

"No hi ha interlocutors que vulguin dialogar"

Els Mossos encara intenten mediar després de sis dies d'aldarulls

Els Mossos d'Esquadra han explicat al seu compte de Twitter que "s'han activat agents de l’Àrea de Mediació, com venim fent des de la setmana passada, per garantir que aquest vespre a Barcelona s’exerceixi el dret de manifestació de manera pacífica".

En aquest sentit, han afegit que "les darreres cinc nits hi ha hagut actes violents als carrers de Barcelona i fins al moment no hi ha interlocutors que vulguin dialogar amb nosaltres, però continuem treballant en aquesta línia".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 No ho tenen clar, Chicago meixugo, 23/02/2021 - 13:46

Dialogar amb una colla de bàrbars incontrolats?, però home, que potser els caldrà donar-lis la clau dels establiments per que no petin més aparadors?. O deu ser que volen dialogar amb els comandaments i els polítics per que no els deixin al peu dels cavalls?

#6 Yossi, Milano, 23/02/2021 - 11:24

No hay interlocutores. Las autoridades que deberían priorizar y garantizar el orden público no actúan o peor todavía justifican los disturbios amparándose en el derecho de manifestación. Los mossos no pueden negociar sin la autoridad para hacerlo y sin ningún interlocutor identificado.

#5 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 23/02/2021 - 11:10

"Nos habeís enseñado que ser pacíficios es inútil" Pues con los violentos no se negocia, se actúa con contundencia (y tranquilos, no seré yo quien os cuestione)

#4 M, Sabadell, 23/02/2021 - 10:42

Y cuando encuentren a interlocutores que les lleven un presente, y les pidan disculpas por haberles importunado durante varias noches

#3 Benet S., Barcelona, 23/02/2021 - 10:01

Amb una gestió nefasta, propia d'incompetents i de deslleials per oblidar les funcions essencials d'un professional de l'ordre public, han abaixat el cap sota les instruccions dels sediciosos que els han manipulat fins al moll de l'os amb la culminació de l'1-O quan van ser complices de la rebelió. La confiança la donen sempre la GCivil i la PN