Societat · 17 de Gener de 2021. 18:24h.

Els Mossos encara vigilen la casa de Puigdemont a Girona

Un total de deu agents mantenen el dispositiu les 24 hores del dia, segons revela Albert Soler al seu llibre

Els Mossos encara vigilen la casa de Puigdemont a Girona

El periodista Albert Soler

Un dispositiu de deu agents del cos de Mossos d'Esquadra vigila les 24 hores del dia durant tots els dies de l'any el domicili de l'expresident Carles Puigdemont a Girona encara que es trobi a milers de quilòmetres de distància, segons revela el periodista Albert Soler en el seu llibre 'Barretinas y estrellas: Un paseo por el esperpéntico circo del independentismo' (Editorial Península).

"És el domicili de Carles Puigdemont, el Vivales, millor dit, el seu exdomicili, i a l'interior del mòdul prefabricat se situa permanentment, vint-i-quatre hores al dia, tres-cents seixanta-cinc dies a l'any, una patrulla policial que -diuen- vetlla per la seva seguretat encara que ell es trobi a milers de quilòmetres" explica el periodista del Diari de Girona al seu llibre.

"El dispositiu ocupa un total de deu agents policials, que en torns de dos s'instal·len durant hores al mòdul, el seu interior està equipat amb càmeres de vídeo, internet i altres avenços tecnològics" detalla Soler, que considera aquesta vigilància "una anomalia".

"Que tres anys després de ser cessat de les seves funcions i de la seva fugida a Bèlgica, la policia catalana continuï vigilant el domicili, no deixa de ser una anomalia. Tal com em va comentar un responsable dels Mossos, legalment ja s'ha complert àmpliament el termini de vigilància policial a expresidents, però és que, en aquest cas, ni tan sols hi viu" indica, apuntant que l'ordre és "de la conselleria d'Interior".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 BJMR, Bilbao, 21/01/2021 - 19:05

Vamos, lo que se conoce como una prevaricación en toda regla. A lo mejor están esperando que el probador de maleteros de Waterloo regrese en un idem.

#28 Sergi Sergio, Barcelona, 18/01/2021 - 18:46

Interior dice que faltan mossos, que no dan abasto y tienen 10 vigilando la casa vacia de Puigdemont en Girona y otros 15 en Belgica vigilando el palacete de Waterloo, si esto no es malversacion de fondos publicos que baje Dios y lo vea.

#27 Péndulo, Barcelona, 18/01/2021 - 17:11

Unos tanto y otros tan poco, la mía la vigilan dos chorizos y sólo por las noches.

#26 Venanci, Vilassar, 18/01/2021 - 16:12

El miserable Vivales fugit, cobrant 24mil euros al mes com a diPUTAt europeu, amb la romanesa col.locada a tv a 6mil euros al mes, i la banda de deliquents que tenim a les institucions li dediquen vint persones per protegir-lo...i els pobres pagesos que els hi roben les collites demanen protecció a la Genestapo i els diuen que no tenen personal!

#25 Marcial, Santa Coloma, 18/01/2021 - 15:35

Si el belga se llevara a la familia a waterloo y vendiera la casa de gerona haría un último favor a cataluña y al bolsillo de los catalanes. Es lo que haría una persona normal. Pero es tan anormal....