Publicitat
Societat · 29 de Març de 2012. 14:32h.

"Els Mossos han pegat indiscriminadament"

Una ciutadana francesa assenyala que "hi havia molta confusió" després que s'hagin cremat contenidors

Antiavalots dels Mossos d'Esquadra han carregat a tort i a dret al passeig de Gràcia cap a les 14h del migdia després que els manifestants hagin cremat contenidors a la cruïlla del passeig amb Diagonal i en la confluència de Rambla de Catalunya amb Balmes. Les furgonetes dels Mossos circulaven amunt i avall pel passeig de Gràcia per dissoldre els manifestants.

Una veïna de la zona, que ha rebut algun cop, ha manifestat a e-notícies que els Mossos pegaven "indiscriminadament". "Hi havia molta confusió i pegaven molta gent", ha assegurat.

Un dels moments de més tensió s'ha viscut arran de la crema d'un contenidor a la confluència de Balmes amb la Rambla de Catalunya, ja que ha provocat una espectacular foguera i el fum es podia olorar des de l'altre costat del passeig de Gràcia.

Aquest succés ha provocat el moviment incessant dels furgons dels Mossos amunt i avall del passeig barceloní, cosa que ha provocat carreres i crits dels joves que es manifestaven i que han acabat amb càrregues policials.

L'ambient, que s'ha caldejat en l'última mitja hora, ha obligat gran part de comerços del centre de la ciutat a abaixar la persiana per por de rebre represàlies, en alguns casos amb els clients dins de l'establiment.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 joan, manresa, 30/03/2012 - 12:32

El Casal,12,20 h.--Compte amb aquesta persona..,potser és l'ayuda que tenen amb tecnologuía punta..,o sinó no te sentit las sevas paraules..,Devant la magnitut dels fets tota cárrega a de ser dura..,o potser la policía francesa carrega amb un lliri a la ma...?Falta més ma dura encare i més detenc

#17 brrrr, bdn, 30/03/2012 - 08:22

Balmes i Rambla Catalunya no conflueixen.

#16 cat51, cat, 29/03/2012 - 23:42

Gran notícia, els mossos pegaven indiscriminadament. Voleu dir que els antisistema cremen cotxes, locals de comerç i contenidors d'una forma discriminada? Au va, home. Massa paciència tenim els que encara estem aguantant com podem. Cal netejar Catalunya de brètols.

#15 Guillem , Barcelona, 29/03/2012 - 20:59

Extacte... Parla en perfecte català, però com té accent francès, ja li ha de preguntar "vostè no és d'aqui oi?". No m'estranya que la llengua estigui com està, si els primers culpables som nosaltres i la nostra manca d'intel·ligència.

#15.1 Manelic, Terra Baixa, 30/03/2012 - 01:32

Tota la raó del món. Els nous catalans no volen centrar totes les seves converses en la llengua. Volen parlar amb normalitat de qualsevol tema, en aquest cas un de prou important i immediat. Nosaltres mateixos els neguem l'interlocució posant-los a la vitrina: "mira Joan!".

#14 PEPE NO PP, Alcalá la Real andalucia, 29/03/2012 - 20:22

ole con cojones los catalanes k no os conformeis con los vampiros del gobirno saludos d andalucia