Publicitat
Societat · 19 de Març de 2014. 17:46h.

Els Mossos hauran d'"identificar" els assaltants de dues esglésies

Avortistes van interrompre la missa del gall de les parròquies de Sant Feliu i de l’Immaculat Cor de Maria de Sabadell

Els Mossos d’Esquadra hauran d’identificar el grup de militants feministes que van interrompre la missa del Gall a la parròquia de Sant Fèlix, a Sabadell, per manifestar-se en contra del nou projecte de llei que retalla les opcions d'avortament. La proposta de resolució aprovada insta la Generalitat a “identificar i posar, si s’escau, a disposició judicial els atacants de les esglésies de Sant Feliu i de l’Immaculat Cor de Maria de Sabadell”.

La diputada del PPC, Marisa Xandri, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat una proposta de resolució del PPC en què es demana al Govern “donar les instruccions corresponents als Mossos d’Esquadra perquè controlin als grups que organitzen assalts a les esglésies, tenint en compte que, juntament amb la resta de cossos de seguretat, tenen l’obligació de protegir els drets dels ciutadans i la llibertat religiosa, reconeguda en la Constitució com a dret fonamental”.
 
Xandri ha recordat que “una cinquantena de persones contràries a la reforma de la llei de l’avortament que impulsa el Govern d’Espanya van interrompre la missa del Gall que se celebrava el passat 24 de desembre a l’església de Sant Feliu de Sabadell”. “L’atac va ser gravat pels propis autors i després va ser penjat a Internet, fet pel qual considerem que si han comès algun delicte serien fàcilment identificables”, ha assenyalat.
 
La popular ha explicat que “és la segona vegada que el mateix grup perfectament identificat ataca una església de Sabadell”. “El passat més d’octubre va passar el mateix a la parròquia de l’Immaculat Cor de Maria”, ha manifestat, afegint que “en aquella ocasió també van gravar un vídeo i van ser perfectament identificats, però no tenim coneixement que les forces de seguretat hagin portat a terme cap mena d’acció”.

Una imatge d'arxiu de la diputada del PPC, Marisa Xandri
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 mirk, bcn, 20/03/2014 - 14:13

la missa del gall, i la notícia surt ara???

#2.1 8, z, 20/03/2014 - 19:22

És que els mossos s'havien perdut tornat a la caserna i feia 3 mesos que donàven voltes i revoltes a la rotonda d'entrada a Sabadell.

#1 pip, igualada, 20/03/2014 - 13:08

ep, no apreteu els mossos perquè tenen tanta feina que fa 34 anys que no saben per on començar.