Publicitat
Societat · 12 de Gener de 2021. 09:11h.

Els Mossos identifiquen abans un regidor que els que tallen la Meridiana

L'agent 3313 està a pun d'endur-se detingut Josep Bou

Els Mossos identifiquen abans un regidor que els que tallen la Meridiana

Els Mossos d'Esquadra van identificar dissabte el regidor del PP Josep Bou, que es va apropar a La Meridiana per denunciar que el tall de l'avinguda, que dura ja més de tres-cents dies. "10 o 15 manifestants perjudiquen Barcelona" i va afegir que "Mossos d'Esquadra hi confraternitzen i no hi fan res".

En el vídeo fet públic per Bou, s'aprecia com alguns dels manifestants l'increpen, l'insulten i el titllen de "feixista". "Vividor, jo? No cobro ni el sou de Barcelona, jo em treballo el sou!", replica l'empresari. Després que l'intercanvi de retrets, els agents que hi estaven destinats van instar Bou a retirar-se perquè "no volem la provocació". El regidor al·lega que "estan fent malbé Barcelona". "Jo sóc feixista? Jo sóc català com tu!", reivindica Josep Bou davant els manifestants.

Aleshores, el mosso que està al seu costat, li demana que "m'acompanyi" i "em dóna la seva documentació". "Vostè no m'ha d'identificar perquè no estic fent res indegut. Estic gravant un fet real i ara he de marxar perquè vostè ho diu?", contesta Josep Bou.

L'agent li exposa que "el que no farem és confrontar i que al final a vostè li puguin fer mal" i li subratlla que "vostè farà el que li digui la policia per evitar la confrontació". "Jo no confronto, i jo a vostè no l'obeeixo, jo obeeixo la llei", sentencia Bou.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#31 VOXER y a mucha honra, Covadonga, 14/01/2021 - 10:24

El Estado central tiene que recuperar el control de las Fuerzas de Orden Público en Cataluña para meter en cintura a toda esa turba de piojosos y vagos. 1a medida: expulsión del moSSo identificador por prevaricación. 2a : disolución de la Genestapo e incorporación de sus miembros a las FF.SS. con examen de aptitud. #RecuperemosCataluña !!!

#30 Sergi, Sitges, 13/01/2021 - 20:01

Aquest tiu és lo p_uto crack!!

#29 un ciutadà, palau plegamans, 13/01/2021 - 19:11

la conversa amb l'agent de l'"ordre públic" és de deteriorament total i vergonya pel cos i pels companys agents que es juguen la vida amb la seva tasca de debò que hauria de ser 'protect i serve' però a TOTS de qui cobren bons impostos. nivell de república bananera tenim i quina pena haver de pagar aquests agents (millor hagués callat)

#28 joan, manresa, 13/01/2021 - 16:26

La colla de "Coll-Min ",obrint la seva tertulia des de Moro-L'andina.---El comentari fet ahir..,no va veure la llum..,problemas técnicas segurament...,era prou correcte...,avui no en parlarem..,la noticia ya parla per si sola...,i els comentaris fets tambe. Algú hauria de pendre nota o no...,tant els fot.Ells van a lo seu, es futrarán una ostia.

#27 Ostrespedrin, Barcelona, 13/01/2021 - 15:50

Els Mossos de part de la xusma, vergogna!!!!!

#27.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 13/01/2021 - 21:21

Es que para ellos es una tradición, piensa que de siempre han protegido a los Pujol y ahora se desviven por Puigdemont