Publicitat
Societat · 21 de Febrer de 2013. 19:16h.

Els Mossos instrueixen els professionals sanitaris per evitar agressions

Reben una guia amb recomanacions sobre com esquivar situacions de violència

Els Mossos instrueixen els professionals sanitaris per evitar agressions

Responsables del programa, durant la presentació

Els Mossos d'Esquadra i l'Institut Català de Salut (ICS) han elaborat una pauta operativa d'actuacions conjuntes per a professionals sanitaris sobre com activar els recursos disponibles per donar resposta a incidències de seguretat als hospitals.

El personal dels centres de salut també han rebut una guia amb recomanacions sobre com evitar situacions de violència, com actuar per minimitzar el seu abast i quins són els passos a seguir per realitzar una denúncia.

Alhora, agents dels Mossos d’Esquadra oferiran sessions divulgatives al personal sanitari d’atenció primària i d’hospitals de tota Catalunya per donar resposta a aquestes situacions de risc.

La pauta inclou reunions periòdiques entre el personal de les oficines de relacions amb la comunitat (ORC) dels Mossos d’Esquadra i els directors dels equips d’atenció primària o els responsables de seguretat dels hospitals de l’ICS. A més, tota la informació obtinguda des del Servei de Prevenció de Riscos Laborals es posarà en coneixement dels Mossos d’Esquadra.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat