Publicitat
Societat · 8 de Febrer de 2021. 12:34h.

Els Mossos no idenfitiquen ningú a la Meridiana

Malgrat que la JEC prohibeix les concentracions en campanya

Els Mossos no idenfitiquen ningú a la Meridiana

Els Mossos d'Esquadra no van identificar cap de les persones que dissabte van tallar la Meridiana malgrat que la Junta Electoral ha prohibit el tall a l'Avinguda Meridiana de Barcelona, denegant la sol·licitud de concentració de MeridianaResisteix davant la proximitat dels comicis del 14-F.

Malgrat la prohibició de la Junta Electoral, una trentena de persones van participar dissabte en el 341è tall sense que els Mossos fessin res malgrat que una persona, segons ha explicat a e-notícies, va demanar als agents que els identifiquessin.

Aquest testimoni ha explicat que "els Mossos no els van identificar al·legant que 'ja portem 300 dies i ja sabem qui són'", però ell va insistir que si hi havia algun manifestant nou "tenien l'obligació d'identificar-lo i multar-lo". "Em van dir que jo no havia de dir-los com fer la seva feina i em van identificar a mi", ha denunciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Sergi Sergio, Barcelona, 08/02/2021 - 20:41

Hasta que un juez no los empure de verdad seguiran prevaricando, son asi y no hay nada que hacer, solo denunciarlos a la Justicia y que actuen los tribunales, no queda otra.

#4 Nord-Sur BCN, Barcelona, 08/02/2021 - 18:20

A la Meridiana podrien aixecar un mur com p.e el de la vergonya de Berlín, els catalans lliures i bilingües per una banda, i d'una altra, els indepes monolingües de la República Democràtica alemanya, ay, volia dir catalana, un lapsus, a la Diagonal el tramvia, i Barcelona, ciutat taponada

#3 motxo, Girona, 08/02/2021 - 16:01

Si a esta gente que corta la meridiana les hubiesen hecho lo que a Vox en Vic rápidamente hubiesen intervenido las fuerzas del orden para defender a los que cortan la meridiana

#2 Coque, El Centro de Tabarnia, 08/02/2021 - 13:31

Los mossos, últimamente, no sirven ni para vigilar el ticket de la zona azul

#1 Daniel, Tokio, Texas, 08/02/2021 - 13:06

Y sigue la prevaricación impunemente.