Publicitat
Societat · 5 de Maig de 2020. 09:55h.

Els Mossos no se senten estimats

El comisari en cap denuncia manca de "reconeixement"

Els Mossos no se senten estimats

El comissari Eduard Sallent i el conseller Buch

Els Mossos d’Esquadra, en una carta signada pel comissari en cap Eduard Sallent, manifesten “la necessitat de resoldre de manera immediata la realització de PCR a través d’un sistema que garanteixi la continuïtat d’aquestes proves al llarg de la crisi sanitària”.

Igualment reclamen que es posi “en valor la tasca desenvolupada pels Mossos i la seva professionalitat durant la gestió d’aquesta emergència”. Igualment remarquen “la necessitat d’invertir en formació, recursos i sistemes de treball que permetin als Mossos donar resposta efectiva a una crisi sanitària i social que pot perdurar en el temps”.

Com a darrer punt, també demanen “resoldre la manca de suport administratiu que en aquests moments afecta la prestació i l’organització del servei”.

"Més enllà de qualsevol consideració, cal traslladar que, si es vol fer un reconeixement als cossos d'emergència, cal tenir en consideració la tasca que han desenvolupat els Mossos. I això no per una qüestió retributiva sinó únicament per una qüestió de reconeixement", consideren.

 

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 j m mio, castelldefels, 05/05/2020 - 20:02

No hi ha paraula pe definir el que han sofet els nostes MOSSOS, les seves families i els qui els estimem pel su abnegat sacifici eenves la societat. Que s´en vagi una alta vegada el "quefe" a una porta de discoteca. Anims bons MINYONS!!!!!!, BEN UNITS I FENT EL BE, QUE EL BE NO FA SOROLL I EL SOROLL NO FA BE. USESTIMEM!!!!

#7 j a miro, castelldefels, 05/05/2020 - 19:56

Com pot ser que aquests bons SERVIDORS de tot ciutata, que pateixen ells, les seves families i els qui els estimem, estiguin abandonats? Que fa, que hi diu el ex-porter de discoteca? Clama al cel tot el que estem vivint . Que hi fa un paisà manant cec, mes de 15.000 policies dels MOSSOS D´ESQUADRE,?

#6 Coque, El centro de Tabarnia, 05/05/2020 - 18:22

No sois queridos por vuestras instituciones. Solo sois utilizados

#5 Otto Von Kagarren, Rastenburg, 05/05/2020 - 15:06

"Walküre.Walküre.Walküre."

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/05/2020 - 10:44

El gran pelotazo del ministrIlla de Igeta y sus amiguetes:
https://www.elespanol.com/reportajes/20200505/sedes-cutres-grandes-pelotazos-mascarillas-todas-cataluna/487452455_0.amp.html?__twitter_impression=true