Societat · 9 de Gener de 2018. 23:08h.

Els Mossos preguntaven si es podien endur les urnes

Les persones concentrades cridaven que “no”, segons el reportatge de Mediapro

Els Mossos d’Esquadra que es van personar en els col·legis electorals durant el referèndum de l’1 d’octubre van preguntar als presidents de Mesa si es podien endur les urnes, segons un dels testimonis que apareix en el ’Sense ficció’ de TV3, titulat ‘1-O’. El documental, a més, subratlla l’actitud pacífica dels agents de la policia de la Generalitat amb les càrregues del Cos Nacional de Policia. D’aquesta manera, el reportatge mostra com algunes parelles de Mossos s’emporten urnes sense agredir les persones concentrades.

“Ara anirem a parlar amb els Mossos a veure què és el que ens demanen i a partir d’aquí veurem”, assegura una de les persones que participen en el documental. “Els Mossos em pregunten si volem entregar les urnes”, afegeix un altre testimoni que s’adreça a les persones reunides a les portes d’un col·legi electoral, les quals criden que “no” es lliuren les urnes.

El reportatge, produït per Mediapro i dirigit per Lluís Arcarazo, recull diversos testimonis que van participar en el referèndum i els intercal·la amb imatges que es van gravar el mateix 1 d’octubre. Algunes dels que han participat en el documental asseguren que “em sentia formant part d’un grup que lluitava per un món millor” o que l’1-O va ser “una victòria”.

“Aquesta experiència és irreversible. No sabem que passarà durant els propers dies, durant les properes setmanes, els propers temps, però el que és evident és qui hi haurà un abans i un després de l’1-O”, sentencia un dels entrevistats.

Imatge del documental '1-O'

33 Comentaris

Publicitat
#17 JC, Barcelona, 10/01/2018 - 23:45

¿Mossos confiscando urnas siendo aplaudidos por los propios votantes a los que les confiscan su voto? ¿Pero de verdad piensan que somos imbéciles y nos vamos a tragar esa farsa?

#16 JC, Barcelona, 10/01/2018 - 23:31

Esto se podría extrapolar a los desahucios:
- Buenas dias, ¿sería usted tan amable de abandonar la vivienda?
- No.
- Ah, si no quiere, gracias y tenga usted un buen dia.
Después el Mosso ante el Juez:
- Señoría, es que no quería irse, que quería usted que hiciera...

#15 Alejandro, Barcelona, 10/01/2018 - 14:04

¡¡Hombre, como debe ser, trantándose de los mossos que, son la crem de la crem de la policía del mundo conocido y de la galaxia de Andrómeda y de la del Dragón, no podía ser de otra manara.Ellos iban al colegio y, ?udes. perdonen,¿nos podemos llevar las urnas? ¡¡NOO! Ah, vale de acuerdo, que tengan udes. muy buenos días.¡¡Es que son los MO

#14 Manu Kopenawa, Barcelona Española y Tabarnesa, 10/01/2018 - 13:10

Tambien quisiera dirigirme al contertulio llamado Purria Española para decirle si no le da un poquito de asco cuando se lee a si mismo. Es un producto del tipo Rufian, un pobre diablo inmersionado, criado en el extraradio de padres castellanohablantes, o sea un converso a la fe monotematica del separatismo mas casposo. Lastima de desperdicio

#14.1 Purria Espanyola, Bcn, 10/01/2018 - 14:03

Palabra de choni poligonera,amen!!!!

#11 seny, bcn, tabarnia, 10/01/2018 - 10:20

La tele PUBLICA pagada per tots els ciutadans, ha emés la versió de la gran majoria dels catalans (que la paguem amb els nostres impostos) que no vam participar en aquesta tupinada ilegal ?

Després d'aquesta merda documental van continuar amb Ciutat Morta?

Patètic

#11.1 Purria Espanyola, Bcn, 10/01/2018 - 12:30

Pero a ti que mas te da si ya vives en Tabarnacani,el mundo ideal de los losers

#11.2 seny, bcn, tabarnia, 10/01/2018 - 12:47

Purria, que part de tele PUBLICA i pagada amb els nostres impostos no entens?
Necessites que t'ho explique per Skype, com fa el teu lider?

#11.4 Purria Espanyola, Bcn, 10/01/2018 - 14:04

Yo tambien pago tu subsidio y me tengo que aguantar!!!

#11.5 pepe.----, andorra, 10/01/2018 - 14:23

si, al menos lo q me consuela es q el sueldo de purriano lo paga Soros. Lo q no debe saber purriano es q los españoles para cobrar algo debemos haber cotizado antes lo q genera unos derechos. Pero claro, la propaganda ya se sabe q tiene q ser breve y clara y purriano, de vez en cuando, debe haber alguna verdad y tu, nunca has dicho ninguna.