Publicitat
Societat · 25 de Març de 2015. 12:46h.

Els Mossos recopilen les piulades ofensives després de l’accident

Juntament amb els serveis webs del Govern

Els Mossos recopilen les piulades ofensives després de l’accident

Espadaler, amb Mossos, en una imatge d'arxiu

La Unitat contra Delictes Informàtics dels Mossos d'Esquadra està recopilant, juntament amb els serveis web del Govern, totes les piulades que es puguin considerar ofensives i ja ho està posant en coneixement de la Fiscalia, segons informa l’ACN. El cos policial ha adoptat aquesta mesura després de les múltiples piulades catalanofòbiques que es van produir arran de l’accident d’avió que cobria el trajecte entre Barcelona i Düseldorf i que ha deixat 150 morts.

D’altra banda, l’Executiu català també s’ha posat en contacte amb l'associació d’advocats Drets.cat per treballar conjuntament en la defensa jurídica de l'honor de les víctimes. Segons ha informat la secretaria de Comunicació, els serveis jurídics de la Generalitat col·laboraran amb Drets.cat en l'articulació de les demandes que puguin derivar-se.

En aquest sentit, Sergi Blàzquez, membre de l’esmentada associació, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha animat els tuitaires perquè els facin arribar les piulades ofensives cap als catalans morts en l'accident. De moment ja han rebut més de 1.000 missatges. Amb tot aquest material faran una denúncia a la fiscalia.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#13 pepe, andorra, 25/03/2015 - 19:06

Casper, autorecopilate.

#12 Pepón, Bcn (España), 25/03/2015 - 18:28

En el caso "Solsona" no fueron tan diligentes. Dos varas de medir? la clásica hipocresía nacionalista? Me temo que sí. Y hasta un aprovechamiento político en medio de tanta ruindad. Todavía recuerdo la viñeta del PUNT AVUI cuando la tragedia de SANTIAGO. Todo un medio de comunicación!!!

#12.1 amadeus, Barcelona, 25/03/2015 - 21:02

En estos tiempos en que vivimos, surgen de tanto en tanto descerebrados.
Los del Punt avui, son un ejemplo, pero creo que ahora toca condenar sin paliativos, sin buscar paralelismos.

#11 Laughter, L'H - España, 25/03/2015 - 17:16

Totalmente de acuerdo con que se traslade a fiscalía los comentarios de estos energúmenos. Pero deberían también practicar con el ejemplo, cuando los energúmenos separatistas hacen lo propio respecto a ciudadanos de allende el Ebro. Entonces creería que los mossos son ajenos a consignas políticas.

#10 BEJOTA, BCN, 25/03/2015 - 17:05


ISSAC NEWTON DIGUÉ:"NO HI HA RES PER CASUALITAT"".TOTS HEM VIST DURANT ANYS ,CATALUNYA PLAGADA DE PINTADES COM"PUTA ESPANYA".

#9 PSX, Catalunya, 25/03/2015 - 15:40

No deixa de resultar paradoxal que alguns dels energumens habituals de la casa equiparin desitjar la mort d'un grup de catalans en un accident aeri a xiular l'himne nacional espanyol. Pitar l'himne no és delicte, però enaltir el genocidi sí que ho és. Ens deuen prendre per imbècils, realment.