Societat · 4 de Juny de 2016. 16:39h.

Els Mossos repliquen

Entren al Banc Expropiat després de la “reokupació” i detenen els okupes

Els Mossos repliquen

Una detinguda pels Mossos

El col·lectiu del Banc Expropiat afirma que ha pogut tornar a entrar al recinte 13 dies després del seu desallotjament. Un grup de persones s'ha concentrat a l'exterior de l'edifici però, de moment, no hi ha evidències que hagin entrat a l'antic banc.

Els Mossos d'Esquadra, que des de feia un parell d'hores estaven dins de les furgonetes, han avançat a quarts de tres fins a la façana del Banc Expropiat i l'han envoltat. Aquesta tarda hi ha convocada una manifestació en suport al col·lectiu del Banc Expropiat que començarà a les 7 de la tarda a la Plaça de la Virreina.

Més tard, un grup d’agents ha entrat al Banc després d’aconseguir foradar una de les làmines que el tapiaven. L’objectiu del cos policial, que ha dispersat els concentrats que estaven al voltant, és comprovar si realment hi ha okupes a l’interior. Finalment hi han trobat un total de cinc persones. D'aquestes, tres ja han estat detingudes mentre que les altres dues s'han encadenat a diferents bidons de ciment.

Els Mossos, a Gràcia

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 Neféru, Barcelona, 05/06/2016 - 08:47

Si colgaramos a estos de una farola en la travesera de gracia arreglabamos el problema para siempre en toda España

#9 CUPaire, i COLAUista, 05/06/2016 - 07:37

llibertat pels PRESOS POLÍTICS detinguts !

visca OTEGUI !

visca PODEM i CUP !!!

#8 EL RUBIO, Bcn, 04/06/2016 - 23:24

Cómo se nota que los de la Cup ya no son colegas...
El otro día, antes de la presentación de los presupuestos, entraron dos okupas al local y los Mossos ni los identificaron...
Blanco y en botella.

#7 Jané al carrer !!!!, Barcelonés , 04/06/2016 - 18:30

20 camionetes dels mossos, un helicòpter i se'ls fiquen 5 okupes dins. JANÉ al Carrer ja !!!!!!!!!

#6 XMB, Barcelona, 04/06/2016 - 18:15

Pero qué manía de llamarlo 'Banc Exppropiat'. Es un local que habia sido alquilado por un banco, podría haber sido alquilado por una panadería, un supermercado, podría haber sido un bar. Para mi son ganas de despistar y dar cierta legitimadad a los okupas como luchadores anticapitalistas o algo así.