Publicitat
Societat · 8 de Febrer de 2021. 18:34h.

Els Mossos surten corrents

Després que uns joves colpegessin la seva furgoneta durant els incidents de dissabte passat

Els Mossos d’Esquadra van decidir fugir després que un grup de joves colpegessin la furgoneta policial, dissabte passat a Vic. Aquests joves també van llançar diversos objectes contra el vehicle policial i fins i tot van arribar a obrir una de les portes posteriors. Desenes de manifestants van perseguit els vehicles de Vox pels carrers del centre de Vic després que la formació d'Abascal fes un acte electoral a la plaça Major de la localitat. Algunes de les persones van llençar objectes als vehicles i es van enfrontar als Mossos d'Esquadra, que es van veure desbordats. Posteriorment, també es van produir incidents a l'estació de Rodalies de la ciutat, quan un grup de joves magrebins van fer destrosses en el mobiliari, després de l’acte de la formació de SAntiago Abascal. Més d'una trentena de joves van entrar a l'estació i van rebentar els vidres de la porta d'accés, a més de buidar extintors, entre altres desperfectes. "Sense por, sense por" cridaven mentre venia la Policia.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 No importa, Ciutat de Bug de Milhes, 10/02/2021 - 21:44

Apreciat Sr Rius,
Ja el vaig avisar de la “potencia” de foc del Expediente Royuela.
Jo diria que hi ha suc i si vol reflectir coses interesants aquest es un altre exemple

https://m.youtube.com/watch?v=mLE47RRdgqk

Obviament jo no soc periodista com voste
Atentament

#12 Cau Tv3% , Queralbs, 09/02/2021 - 14:04

Catadisney es ya una pesadilla para los catalanes. Los Mossos politizados por la cúpula no garantizan la seguridad en las calles. En Vic la mezcla de alborotadores y acosadores moros e independentistas da una imagen bastante exacta del infierno de Catadisney.

#11 Ramon Calpena, Cambrils, 09/02/2021 - 13:35

Esta claro que contra toda esta xusma la mejor manera de protestar y decir hasta aquí es votando masivamente a VOX.

#10 Toni (Vic) , Vic, 09/02/2021 - 11:52

Com a vigatà trobo greu que l'alcaldessa de la ciutat no hagi condemnat els greus aldarulls que hi va haver a Vic amb l'excusa del míting de VOX.

#9 Ojotuerto, Calafell.TAB, 09/02/2021 - 11:44

Las recomendaciones de samper.jajajajanajajajajajaj. han convertido Vic en una Molembekc belga. La rovira desde Suiza, con Otegui y en Vic tienen Arafat jajajajajcomo será el tema que la rahola ha rectificat jajajaj además han ido al tren. Los menas tienen su propia full de ruta.