Publicitat
Societat · 13 d'Octubre de 2016. 10:35h.

Els Mossos surten poc a la nova sèrie 'Emergències' de TV3

Malestar dels sindicats perquè la cadena s'aboca en metges i bombers

Els Mossos surten poc a la nova sèrie 'Emergències' de TV3

Imatge del programa

Els agents dels Mossos d'Esquadra són dels que menys surten en la sèrie d''Emergències' estrenada per TV3 el passat 18 de Setembre. La sèrie, una de les apostes de la cadena, pretén mostrar la vida professional de personal mèdic, infermeres, bombers i mossos, però aquests darrers apareixen poc, segons s'han queixat diversos sindicats del cos a e-notícies.

El Sindicat de Mossos d'Esquadra (SME), denuncia la “invisibilitat” dels agents del cos  en el programa 'Emergències' de TV3 fins el moment, tret “d’uns minuts amb agents de transit. I no parlen de policies locals, que tenen pinta de ser els grans oblidats”. "És moltíssima la feina assistencial, a tots els nivells que Mossos i policies locals fan diariament, Esperem que surtin reflexats”.

“Cal esperar al final dels 13 capitols per valorar, és molt bo programes així que reflecteixin el dia a dia dels cossos d'emergències i la gent pugui valorar l' implicació, risc, humanitat i professionalitat que tenen".

El Sindicat de Mossos d'Esquadra (USPAC) està “decebut” i “preocupat” per la poca participació dels policies en el programa, ja que en els capítols que s'han emès fins ara només han sortit en un d'ells i ho ha fet “poca estona”. “Al programa en qüestió ni apareixem, podem deduir doncs que a la direcció de TV3 no els hi agradem i que prefereixen no treure'ns i deixar-nos amagats”, denuncia el sindicat USPAC a través d'un comunicat.

També indiquen que “cada dia fem una infinitat de serveis, i actuem en innumerables actuacions de tot tipus, ja que la ciutadania ens requereix per a qualsevol qüestió”, però el sindicat dels mossos critica que “a la mínima actuació i vídeo que es penja a les xarxes ja se'n carreguen ells de criticar-nos i posar-nos l'opinió pública en contra”.

“Si volem una televisió pública de qualitat, hem d'ensenyar la realitat dels serveis d'emergències i no el que estan emetent, i per suposat volem veure més actuacions de Mossos, ja que al cap d'un any en fem milers de meritòries, però en canvi només publiquen les que fan servir per fer escarni de la Policia Autonòmica de Catalunya”, denuncia el sindicat dels Mossos.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 13/10/2016 - 14:02

A veure si d´una vegada el futur Major Trepero ens explica amb la seva locuacitat habitual perque el jutges defugen qualsevol participacio del Mossos com policia judicial en casos de corrupcio desde les estranyes desparicions de documentacio incautada en el registre del Palau de la Musica.

#4 Pepón, Bcn (España), 13/10/2016 - 13:28

Los Mossos de lo que tienen que quejarse es de que sus superiores no les dejan investigar la corrupción política.

#2 botifler1914, Sinitaca, 13/10/2016 - 11:03

Que no se preocupen, con las audiencias que últimamente tiene teVen3 como que nadie se va a dar cuenta.

#1 nedland, Roses altre pais, 13/10/2016 - 10:59

Clar doneu li un temps al Fetnandez a l escola de policia que els ensenyi be i despres ja podran sortir a la tele