Publicitat
Societat · 7 de Novembre de 2016. 11:12h.

Els Mossos també fan els ulls grossos amb el ‘top manta’

Els manters s'instal.len a les platges de Barcelona sense que els agents facin res

Els Mossos d’Esquadra van fer la vista grossa a la Barceloneta quan, durant la tarda de diumenge, un cotxe patrulla va passar per davant d’un grup de manters, que van seguir amb la seva activitat sense més inconvenients. La setmana passada un grup de manters es van manifestar al centre de la capital catalana per denunciar “racisme policial” contra el col·lectiu.

En aquest sentit, un portaveu del Sindicat Manter va parlar de “persecució de la Guàrdia Urbana”. "Patim la impunitat de la policia i els governs, que diuen que no som part d'aquesta societat. Ens diuen que els manters no tenim ni veu ni vot”, va assegurar. Els manters van reivindicar que “no som il·legals, som ciutadans" i van exigir la llibertat d'un venedor detingut al maig per un suposat delicte d'atemptat a l'autoritat.

Manters i mossos, a la Barceloneta
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Jondi, Terrasssa, 07/11/2016 - 18:41

Todo el mundo hace la vista gorda ante la mafia consentida ,ayer domingo en el barrio de Ca n´anglada de Terrassa a plena luz del dia circulaba una furgoneta de estas mafias cargada hasta el techo sin espacio apenas para los dos ocupantes con cientos y cientos de estos productos que los "pobres manter

#6 pepe.----, andorra, 07/11/2016 - 15:03

los mozos no tienen competencias de hecho el ayto. de BCN tuvo q firmar un convenio para eso con la consejería de interior. Pero aunque fuera su competencia tampoco harian nada si no tienen ordenes.

#5 Marc3, Barcelona, 07/11/2016 - 14:11

Crec que els mossos no tenen competències en ordenances, i per tant no poden intervenir si no se'ls ho demana expressament.

#4 Jax el boletaire, Vic , 07/11/2016 - 13:51

Es evidente.
Los Mossos no le dicen nada, delante de sus narices estan vendiendo en negro, ilegales y productos falsificaficados por mafias. Viva la nova republica catadisney.!!!.

#3 zeppelin74, bcn, 07/11/2016 - 13:49

Si no s'atreveixen amb els manters,imagineu-vos amb un grup terrorista.Quina policia.....Mare meva.

#3.1 pepe.----, andorra, 07/11/2016 - 15:05

no creo q sea justo decir q no se atreven, ellos solo cumplen ordenes y si no les dan ordenes explicitas, no lo hacen. El problema no son los policías, sino sus mandos políticos.