Publicitat
Societat · 5 de Juliol de 2018. 15:24h.

Els Mossos també peguen

Incidents durant la subhasta de pisos intestats a l'Hospitalet

Els Mossos també peguen

Incidents a l'Hospitalet (foto:Tv3)

Aldarulls, aquest matí, a l'Hospitalet de Llobregat, quan activistes de la plataforma Aturem la Subhasta han intentat impedir que el Departament d'Economia procedís a subhastar 27 habitatges intestats.

Des de primera hora, un grup de persones han mirat de barrar el pas a l'edifici on s'havia de fer la subhasta, sense aconseguir-ho. Increpaven els licitadors que volien accedir-hi i alguns, fins i tot, han hagut d'entrar corrents per no ser interceptats pels manifestants.

Al final, quan la subhasta ja estava en marxa, els Mossos d'Esquadra que s'havien desplegat preventivament han actuat per impedir que els activistes entressin per la força per aturar-la. Els antiavalots han repartit diversos cops de porra entre els manifestants, que han acabat dispersant-se.

La subhasta convocada avui és una de les subhastes periòdiques que la Generalitat fa dels béns immobles -edificis, locals i habitatges- que pertanyien a persones que van morir sense tenir cap hereu. Fa un temps que diverses plataformes ciutadanes s'oposen a aquestes subhastes i demanen a l'administració que es quedi amb els pisos intestats per incorporar-los al parc d'habitatge públic.

Des del govern, en canvi, es defensa que fer això seria contraproduent i s'assegura que amb els diners que avui es poden obtenir amb la subhasta de 13 immobles es poden comprar entre 30 i 40 pisos socials. De fet, el mecanisme establert fa que els diners obtinguts amb les subhastes d'immobles intestats es destinen a les entitats socials i culturals que prèviament es decideixen en la Junta d'Herències.

Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#14 pepe, andorra, 06/07/2018 - 16:43

esto lo hacen pq es hospitalet, zona donde el separatismo no tiene tantos abducidos como en tractoria, si esto hubiese pasado en Gerona o Lerida e incluso en Mollerussa, no hubieran pegado. Apuesto tres contra uno.

#13 a quien corresponda, Barcelona, 06/07/2018 - 08:23

Propongo que los ayuntamientos indepes también pongan nombres a las plazas o calles con las fechas que los mossos calientan a indepes.

#12 OVNI, ELX, 05/07/2018 - 21:23

No es tracta que els Mossos persegueixin ningú per raons ideològiques, com fan els cossos policíacs espanyols, sinó que actuïn contra aquells qui fomenten i practiquen la violència a Catalunya. I protegeixin aquells que volen expressar lliurement la seva indignació per tot això que passa.

Pere Martí (Vilaweb)

#12.1 Uno, Una, 05/07/2018 - 23:09

Yo no creo que los miembrios de "aturem la subasta" estuvieran ahí para "fomentar y practicar la violencia en Catalunya", sino para protestar contra esta política concreta del Govern. ¿O es que son sólo legítimas en Catalunya las manifestaciones a favor del Govern?

#12.2 Doctor, Barcelona, 05/07/2018 - 23:56

Rodejet, que pesao te pones, toma tu nave espacial y pirate a Marte una temporada, y nos dejas tranquilo el verano

#12.4 pepe, andorra, 06/07/2018 - 16:36

no se trata de la GC o la PN persiga a nadie por razones ideológicas, como hace la policia regional catalana, sino q actúen contra aquellos q fomentan y practican la violencia en la región española de Cataluña, los lazis, y q protejan a aquellos q quieren expresar libremente su indignación con el fascismo separatista.

#11 OVNI, ELX, 05/07/2018 - 20:25

Els manifestants volien protegir les urnes, és a dir la democràcia, en un referèndum d'autodeterminació de Tabàrnia?

#10 OVNI, ELX, 05/07/2018 - 20:19

Els mossos, la policia nacional de Catalunya, detenen un dels autors de l’agressió espanyolista a prop de la presó dels Lledoners contra un home que va haver de ser hospitalitzat.
Se l'acusa de presumptes delictes de lesions, delicte d’odi i discriminació i delicte de desordres públics.

#10.1 Uno, Una, 05/07/2018 - 22:59

Si eso está muy bien. Lo que no está tan bién es que no hagan lo mismo cuando los que incumplen la ley son de la misma ideología que el Govern. Se deben perseguir todos los delitos, no sólo aquellos de gente opuesta al Govern mientras se dejan pasar las ilegalidades de aquellos cercanos al Govern. Eso es hacer de policía política.

#10.2 soloesmiopinon, Tabarnia, 05/07/2018 - 23:22

Vas a pasar un link que lo corrobore???? Ah no, que prácticamente todo lo que dices es mentira, me olvidé por un segundo que eres un troll indepe

#10.3 pepe, andorra, 06/07/2018 - 16:38

los mozos, la policia del separatismo pagada por todos los españoles, detienen a un patriota q se estaba defendiendo de la agresion de unos separatistas violentos, mandando a uno al hospital. Le pueden acusar de lo q quieran, todo es falso, pero la verdad es q fue atacado y se defendio. Y la policia separata le detuvo por defenderse de unos separat